reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ząbkowanie

reklama
U nas Natalka nawet nie była za bardzo marudna, jedynie trochę w nocy, no i te kupy. A dziś zauważyłam dolną "3" lewą. Dwa dni temu zobaczyłam prawą '3", czyli w sumie mamy już 14 :tak::-D;-). brakuje tylko górnych "3", ale pewnie niedługo się pojawią, bo te kupy są nadal :sorry2::nerd::baffled:. Dziś już był 3, wszystkie nieco luźniejsze. A jak się Nacia śmiała podczas przewijania, to sobie dokładnie wszystkie zębulki obejrzałam :laugh2::-p.
A czy wasze szkraby tez marudzą przy myciu zębów?? :sorry2::confused: Bo ja kupiłam natce pastę Elmex od 1 roku i jak usiłowałam umyć, to był raki ryk, jakby ją ktoś ze skóry obdzierał :szok::-(. W końcu umyłam, ale cyrk jest niesamowity. Jak ją do tego przekonać. Oczywiście sama szczoteczkę ładnie pakuje do buzi, ale jak ja to robię, to nie chce, a jak ona by miała, to liże pastę :eek::oo2::oo:.

Pysiu-Basia uwielbia myć zęby-nie chce nam oddać szczoteczki:szok::tak::tak::tak: Od dwóch tygodni myjemy jej właśnie pastą Elmex i aż piszczy z radości:-D M nauczył ją jeszcze pluć i to sprawia jej dodatkową radochę;-)

reklama
Ogłaszam, że Nacia zaakceptowała pastę i szczoteczkę :-D:tak::-). Co prawda, jeszcze trochę marudzi :sorry2::baffled:, ale już jej myję ząbki dłużej i dokładniej, no i wszystkie, a nie tylko te z przodu. Jeszcze trochę, a będzie sama czyścić. No i chyba mamy komplecik 16 ząbków :rofl2::-D:yes:, ale nie jestem pewna, wydaje mi się, że te górne "3" też się ujawniły, ale żeby mieć pewność, muszę poczekać, aż ursoną, to wtedy się potwierdzi.

Do góry