młoda_mamusia
Fanka BB :)
Stjepia masz racje z tym ze czym pozniej wyjda zabki tym beda potem zdrowsze np ja jak mialam rok to mialam tylko 2 zęby i reszta wychodzila mi bardzo pozno i teraz co pojde do kontroli do dentysty to zawsze sie denetysta dziwi i kaze mi za 2 lata przyjsc bo nie ma co zrobic z moimi zebami bo ani jednej dziurki nie mam , tak zdrowe zeby mam , z pominieciem ze troche zolte od palenia fajek ale wazne ze zdrowe , a np. mojej siostrze bardzo szybko wyszły i teraz ma bardzo slabe żeby i co chwile do dentysty chodzi bo ma tak slabe zeby ,martwi mnie to zeby kuba pozniej nie mial tez tak slabych zabkow .pozdrawiam
Najgorsze są noce, bo wtedy co chwilę jest pobudka i w rezultacie bierzemy ją do siebie do łóżka, żeby się trochę wyspać

, ale nic mi nie marudzi, tylko kupek więcej robi i wszystko do buzi bierze. W sumie, najgorzej szły dolne "1" 
oraz górne "1" i "2" (szły od razu - w lutym i Nacia strasznie płakała). Dolne "2" wyszły tak, że zauważyłam dopiero, jak się raz uśmiechnęła i było już ładnie widać :-)
;-):-).