reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ząbkowanie

No wyglada na to że Babcia sukienkę zarobi.:-(Na razie nic nie widać, więc aparat nie pomoże, tym bardziej, że jak zaglądam Madzi w buzię, to ona językiem przykrywa dolne dziąsło i nic nie widać.
A Weronika już będzie mieć 3 stały ząb. Szybko jej to idzie.:baffled: Na szczęście wypadanie zębów w jej wypadku to chwila moment. Nic jej nie boli, nawet ja nie muszę wyrywać. Najczęściej jej wypadają przy jedzeniu i je po prostu zjada.:-D

reklama
Brawo Madzia!!! Jak to znieśliście, chyba raczej bezproblemowo :confused:

APEL DO NUNY, mam ogromną prośbę, wydajesz się być fajną babeczką, więc nie obraź się z powodu mojej prośby. Jeśli możesz to przykładaj się bardziej do swoich postów, brak znaków interpunkcyjnych, błędy, brak polskich znaków, pogrubiona kursywa i dodatkowo każde słowo z dużej litery, powodują, że nie zawsze wiem o co chodzi w twoich postach. Uwierz mi, że bardzo bym chciała, móc odpisywać na twoje posty, ale musisz mi dać szansę na ich zrozumienie. Dzięki, mam nadzieję, że rozumiesz... :-)

I ja się dokładam do apelu dziewczyn. Faktycznie Nuna, ciężko się to czyta.:tak:

Blanes, no właśnie spodziewłam się jakiś straszności, a tak jakoś to szybko poszło. Może Madzia jest trochę marudna, ale jej marudność polega na tym, że częściej domaga się uwagi, towarzystwa i trzymania na rękach. A tak to w porzo.;-)

Ok nie ma sprawy, czsem pisze w nocy i juz nie mysle , z jakiej litery pisac a błedy dyskortografia soooooryyyy

Tematy sie skończyły czy co? Nie czepiajcie się dziewczyny, nikt nie jest idealny. Mój mąz ma dysortografie i to tak tragiczną, że praktycznie wszystko za niego musze pisać. Nie przeszkadza mi to, nikt nigdy sie z niego nie wysmiewał, ani go nie krytykował. Nuna nie przejmuj się, dziewczyny luz...

reklama
rybka luz, nuna zrozumiała prośbę (też chciałam napisać, Blanes dzięki), nikt się nie czepiał, koniec tematu:tak: a nam łatwiej będzie czytać;-) mi np ciężko się czya smsy od męża, często nie wiem o co mu chodzi (np na pyt: będziesz jadł obiad, czy od razu jedziemy? dostaję odp w stylu: nie jestem głodny zaraz będę; i za chiny nie wiem, do czego co się tyczy, więc i tak muszę dzwonić:baffled: a błędy pomijam, bo z tym już nie wygram:no: to tak na marginesie;-))

dziewczyny gratuluję jeszcze raz ząbków i powiem wam szczerze, że mi się do nich nie spieszy, tym bardziej, że Misiek bez zębów od jakiegoś czasu gryzie mnie po cyckach:dry:

Do góry