reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ząbkowanie

reklama
Gratulujemy wszystkim małym "gryzoniom" my narazie zostajemy ssakami, choć objawy ząbkowania pełna parą:-)

Miał białą kropkę na dziąsełku, gryzł sobie piąstki i wszystko wokól, popłakiwał, po posmarowaniu przechodziło na jakiś czas, a tu nagle... ta kropka znikła :eek: I co to ma znaczyć? Któraś z dziewczyn tu pisała, że najpierw jest taka kropka, a potem dziąsło pęka... jak to jest bo już nie wiem nic :no::no:

Isia, Karolinka też miała białą kropkę przez kilka dni, a potem tak jak ty, przestałam ją widzieć. Od wczoraj, po tygodniu "niebycia w buzi", znów się pojawiła :szok::szok::szok::szok:. Ja też nie wiem, o co chodzi :confused:

Jeszcze raz gratulacje dla wszystkich małych kasowniczków

Dziewczyny, ale te ząbki się sypią... (w pozytywnym znaczeniu oczywiście :-D)

A dorotka to ma tak dość tematu że tu w ogóle nie zaglada tak?

Powiedzcie mi proszę czy macie jakieś opinie w kwestii szczoteczek.

ja mam dwie szczoteczki , ale narazie nie uzywam zadnej ,bo mały nie znosi mycia i jest ryk .Mam jedną taką normalną a jedna sylikonową

zaglądam ,zaglądam:tak::tak::tak::-D:rofl2:
zadnych pytan narazie nie bylo:no:
wiec tylko gratulacje kasowniczkom skladam:-D

co do szczoteczek to ostatnio oglądalam te i zastanawiam sie nad zakupem
NOWOŚĆ nuby 3-SZCZOTECZKI do zębów dla malucha (271992322) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Dorotka, bardzo fajny ten zestaw szczoteczek.

A czy na początek nie byłaby najlepsza taka silikonowa sczoteczka, którą zakłada się na palec? Z doświadczenia wiem, że najłatwiej ją dziecku wpakować do buźki :-D

Do góry