reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ząbkowanie

Tomek też 'nie chciał' zrozumieć aluzji :-D

Ale z drugiej strony ja nie jestem uprawniona - unas zęba nadal brak. Tylko marudzenie jest :baffled:

reklama
ja swojemu jeszcze nie mówiłam o pierścionku (po porażce z sukienką;-)) ale lada dzień będzie druga jedynka, bo już ją widać, to może mu o tym wspomnę;-)

mamy drugiego ząbka:tak: ale myślałam dzisiaj, że mnie coś trafi:dry: marudzenie i płacz prawie przez cały dzień:angry: rano jeszcze była tylko gulka i kropa, wieczorem już drapał ząbek
ale jak tak ma wyglądać wyłażenie kolejnych 22 zębów to ja naprawdę już dzisiaj dziękuję , nie skorzystam:sorry2:

My też mamy w końcu zęba:tak:, to znaczy Staś ma;-):-D
I obyło sie (o dziwo:szok:) bez marudzenia i płaczu:baffled:
Oby tak dalej:tak:, zostało jeszcze tylko 19:-D:laugh2:

Nie miałam pojęcia, że taki jeden malutki ząbek może sprawić mi tyle radości:-), mąż stwierdził, że zwariowałam ....... taaaaaaa, na punkcie synka;-)

reklama
Kachasek i Toska gratulacje kasowniczków :-)

I co z tymi przesądami, sama mam zostać z pierścionkiem ;-)​

Do góry