reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ząbkowanie

Sorga - milo, ze pytasz;) Juz lepiej, duzo lepiej, choc powrot do tzw. normalnosci jeszcze troche potrwa...Maz zrezygnowal z pracy, bo po wyjsciu ze szpitala zaczeli go traktowac jak smiecia (wyszedl w piatek, byl tam 2 m-ce). Ot polska pieprzona mentalnosc. Tym bardziej ciesze sie, ze mamy szanse wyjechac stad w cholere.

reklama
fantazja cieszę się, że u Was lepiej - trzymam kciuki, żebyście jak najszybciej wyjechali i zaczęli "normalne" życie :tak: Polska mentalność wobec chorych (zwłaszcza z problemami psych) jest koszmarna...

Sorga - milo, ze pytasz;) Juz lepiej, duzo lepiej, choc powrot do tzw. normalnosci jeszcze troche potrwa...Maz zrezygnowal z pracy, bo po wyjsciu ze szpitala zaczeli go traktowac jak smiecia (wyszedl w piatek, byl tam 2 m-ce). Ot polska pieprzona mentalnosc. Tym bardziej ciesze sie, ze mamy szanse wyjechac stad w cholere.

Ciesze się , że jest poprawa, niesety nie zazdroszcze sytuacji, dobrze że macie jakąs perspektywę, a dokad chcecie się udać? jak Misia zareagowała na tatę po tak długiej rozłące? No i ty czy odpoczełaś, zregenerowałaś siły ? Jak twoje nastawienie, zaikrzył optymizm ? mam nadzieję że tak :D

Fantazjo trzymam kciuki żeby sie powiodło,silna kobitka z Ciebie-całuski
Livciakowi wychodzi górna jedynka,srakieta była od rana i nocka nie ciekawa :wściekła/y:

Fantazja super że maż czuje się lepiej, tylko szkoda że prace stracił. choc może to i leiej bo jak wyjedziecie to wszędzie będzie wam lepiej niz w Polsce.
Laurze wychodzą 2 górne dwójki na raz, ale nie jest źle, apetyt troszkę mniejszy i marudkuje gdy z nią nie jestem więc cały czas ją przytulam i bawię się z nią.

Fantazja i ja trzymam kciukasy za Was, za zdrowie Męża i powodzenie na obczyźnie. Na pewno wszystko się uda!!!

A co do zębów - ja się zastanawiam, czy Magdzie czasem nie wychodzą dolne....czwórki:szok:. Żeby nie było nieporozumień - trójek u Niej niet. Ale wczoraj przez przypadek zobaczyłam jak się śmiała, że właśnie na dole, ma tak strasznie napuchnięte dziąsło, że wygląda jakby coś jej na nim narosło. I po prawej stronie to tak jakby się coś przebijało, ale wyglądało to okropnie, aż się dziwię że Magda nie wyje z bólu.:szok::-(

Mi się wydaje że wszystko jest możliwe u tych naszych dzieciaczków. Ale żeby już czwórki:szok: A może to są tak mocno rozstawione trójki...
Zu wychodzi teraz górna dwójka. A mamy już górną dwójkę i górną jedynkę. Na dole nic.​

Jak to różnie u dzieciatek ,Livciok ma na dole trzy no i dzisiaj zauważyłam u góry przebijajaca sie jedynke

reklama
Do góry