reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ząbkowanie

reklama
Kachasku mi sie przyda napewno:tak: Fajne to. Tym bardziej że dopiero niedawno Zu zaczęła ząbkowac. Więc daty będe wpisywac na świeżo:tak:

U nas dziś wyłonił się siódmy, a i ósmy bardzo chce się pokazać, więc jest szansa że wyrobimy normę przewidzianą na pierwszy rok. :-)

my mamy już od dłuższego czasu 8 zębów 4 na dole i 4 na górze :tak: jak narazie staneło ;)

a do tych mam które się martwią że ich dzieci nie mają zębów, to powiem że córka od mojej koleżanki która ma już 1 rok i 3 m-ce - ma od grudnia 2 zęby :tak:

U nas się przebiły te dolne czwórki :szok:(chyba). Czyli jednak dobrze widziałam. Nie mogę dokładnie oblukać, bo Magda niechętna do otwierania paszczy, ale ostatnio wzięła sobie wsadziła do buzi mój zgięty palec i zagryzła tak bokiem, to poczulam że już wylazł.

reklama
Amelka znowu lubi jak grzebie w jej paszczy szczegolnie jak ida jakies ząbki.Wiec u nas przedwczoraj przebila sie druga gorna dwojka czyli na stanie mamy 8 ząbkow.No ale dwie dolne trojeczki sa juz wyczuwalne pod dziaselkami.Mysle ze tak z tydzien i zaczna kielkowac:tak:

Do góry