• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ząbkowanie

Nas schematy nie dotyczą...Miesiąc temu łudziłam sie że to koniec na kilka miesięcy bo tak mądre książki piszą...Ale sie letko pomyliłam...Szczegóły na usypianiu...:dry:

reklama
No niestety - schematy schematami, a życie życiem ;-) biedne te nasze dzieciaczki, niestety z tymi zębiskami od początku do końca kłopoty :sorry:
Karoli idzie ostatnia jedynka, ślini się strasznie, ja myślałam, że okres ślinienia się dawno już za nami, a od wczoraj kapie nam znowu po brodzie :eek:

Adiva wspolczuje nocki. Tez juz miala takie akcje, chociaz ostatnio nie moge narzekac. Spi z cycem na wierzchu i podejrzewam, ze na wiekszosc karmien sie nie budze ;-)
Moje dziecko spi juz 1,5 godz. i zaczynam sie zastanawiac, czy z nim wszytko w porzadku :-D

A wiesz Celinka co jest najdziwniejsze..? Że Piotrek w ciągu dnia śpi 2,5 godziny bez przerw...bez jęczenia...Jak padnie o 14 tak po 16 wstaje...Codziennie...A w nocy...jezuuuuuuuuuuuu....Największemu wrogowi nie życze....

Piotrek do buzi nawet jak śpi nie da sobie zaglądać, ale juz prawie widać górną jedynkę i druga tez idzie .... ja natomiast na to zabkowanie mam tylko jedno do powiedzenia KOSZMAR!!!!!!!!!!! :wściekła/y:

Moja ziutka ma kolejną górną jedyneczkę - lewą, także ma już 6 ząbków :-) zastanawiam się czy nie idą jej dolne dwójki bo marudzi , nie je, nie da sobie zajrzeć, sama natomiast sobie ciągle w te miejsca paluszki wkłada:tak:

U nas to samo - nic nie mogę w buzi zobaczyć, bo usta zaciśnięte :-( a coś się Karolci na pewno wykluwa, bo budzi się z płaczem i też paluszki w buzi ciągle trzyma :zawstydzona/y: tylko kompletnie nie wiem, czy to ostatnia jedynka, czy dwójki...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry