reklama
Iza konieczne konieczne, lepiej teraz sie troszkę pomęczyć, Karolinka na pewno się przyzwyczai, a potem jz sama myć będzie chciała. Uważam, e nie powinno sie tego zaniedbywać, bo z próchnicą nie ma żartów.
Ja martwię się o ząbki Natalki, bo od 4 m-cy bierze żelazo, fakt, że jej przecieram za każdym razem dziasełka (teraz juz jeden ząbek :-) gazikiem, ale podobno to źle działa nawet na zawiązki :-( Oby było wszystko dobrze.
A teraz na dodatek do bolącego wychodzącego drugiego ząbka doszło nam przeziebienie, mówie Wam ZAŁAMKA:-( Jest tak bardzo marudna,że bardzie nie można ;-)
Ja martwię się o ząbki Natalki, bo od 4 m-cy bierze żelazo, fakt, że jej przecieram za każdym razem dziasełka (teraz juz jeden ząbek :-) gazikiem, ale podobno to źle działa nawet na zawiązki :-( Oby było wszystko dobrze.
A teraz na dodatek do bolącego wychodzącego drugiego ząbka doszło nam przeziebienie, mówie Wam ZAŁAMKA:-( Jest tak bardzo marudna,że bardzie nie można ;-)
Margarett trzymaj sie! Duzo zdrówka dla Natalki!!!
A Karolcia już coraz bardziej przyzwyczaja się do szczoteczki i już tak nie protestuje jak na początku, a w kąpieli śmieje się na całego jak jej czyszcze
. Próbuję dawać jej do rączki ale póki co marne tego efekty.
A Karolcia już coraz bardziej przyzwyczaja się do szczoteczki i już tak nie protestuje jak na początku, a w kąpieli śmieje się na całego jak jej czyszcze

Staram sie, staram, ale jest ciężko chorowac razem z dzieckiem
Mam ochotkę sie położyc, a tu nici z tego, trzeba na czworaka i po podłodze gonić szkraba 
A widzisz, mówiłam, że sie Karolci spodoba :-) a tak w ogóle to wygląda super z tymi kiełkami

A widzisz, mówiłam, że sie Karolci spodoba :-) a tak w ogóle to wygląda super z tymi kiełkami

Margarett
:-) dzięki, czekam aż będzie jej widać w uśmiechu te górne kiełki :-) bo z tymi dolnymi to juz ma pełno fotek. Jak się śmieje to juz te górne widać ale na zdjęciu jeszcze nie udało mi się ich złapać 
A widzisz, mówiłam, że sie Karolci spodoba :-) a tak w ogóle to wygląda super z tymi kiełkami![]()

reklama
Podziel się: