reklama
dzikidzik
mamula MAJULI
Gratulacje i brawatki
dla
nowo uzębionych gryzoni!
dla
nowo uzębionych gryzoni!

U nas zabków już 6. Dwa na dole i 4 na górze. Dolne jedynki wyszły niezauważenie, górne dwójki w miarę spokojnie, ale górne jedynki to był KOSZMAR. Trzy dni kompletnie nic nie chciała jeść, ledwo ciumkała cycusia, a do tego gorączka non stop i czopki. Przeżycie porażające , nawet juz myśleliśmy , ze to może ta trzydniówka.
Z buziola leje się non stop. Po 15 minutach zmieniać trzeba koszulki bo mokre są do pępka
Gratulacje dla wszystkich zębolków
Z buziola leje się non stop. Po 15 minutach zmieniać trzeba koszulki bo mokre są do pępka
Gratulacje dla wszystkich zębolków
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Gratulacje dla Emilki. 
A u Nas zabki wyszly w marcu i od tej pory cisza. :-( Powiedzcie,czy to normalne? Tzn. czy to nic zlego,ze jest miedzy nimi taka duza przerwa w wychodzeniu? :sick:

A u Nas zabki wyszly w marcu i od tej pory cisza. :-( Powiedzcie,czy to normalne? Tzn. czy to nic zlego,ze jest miedzy nimi taka duza przerwa w wychodzeniu? :sick:
edi
mamusia Wojtusia
Agutko,ja myslę,że nia ma w tym nic niezwykłego;-)ząbki idą jak chcą.
Ponoć trójki wychodzą jako ostatnie a właśnie dziś odkryłam ską te nocne krzyki i niepokoje...Wojtkowi idzie górna,lewa trójka.Dziewczyny coś pisaly,że oczne ząbki są beznadziejne-potwierdzam
Ponoć trójki wychodzą jako ostatnie a właśnie dziś odkryłam ską te nocne krzyki i niepokoje...Wojtkowi idzie górna,lewa trójka.Dziewczyny coś pisaly,że oczne ząbki są beznadziejne-potwierdzam

agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
No to mnie uspokoilyscie. ;-) Dzieki ogromne. :-) 

reklama
M
mamamarcela
Gość
Agutko u nas dwie dolne jedynki wyszły dwa miesiące temu a teraz cisza z następnymi:-( musimy spokojnie czekać na następne;-)