reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Oliwciu,gratulujemy siodemki! ;-)
agga3
mama Wiktorka :)
Cześć!!!
U nas pierwsze dwie dolne jedynki wyszły bez większych kłopotów a teraz przebił się trzeci ząbek - górna lewa jedynka i od tygodnia Wiktorek ma potworny katar
innych dolegliwości nie ma ale okropnie się męczy. Ślina leci okropnie że nie nadążam koszulek zmieniać
. Ząbek juz się przebił i mam nadzieję że przejdzie ten okropny katar.
Dla wszystkich zębolków GRATULACJE !!! :-)
U nas pierwsze dwie dolne jedynki wyszły bez większych kłopotów a teraz przebił się trzeci ząbek - górna lewa jedynka i od tygodnia Wiktorek ma potworny katar

Dla wszystkich zębolków GRATULACJE !!! :-)
R
rouż
Gość
Gratulacje dla ZEBACZY
Maciusiowi dzisiaj wyszedl piaty zabek, ale wychodza mu w dziwny sposob. Ma juz dolne jedynki, gorne dwojki a dzisiaj pokazala sie z kolei dolna dwojka!
A gdzie gorne jedynki
? Widac je przez dziaselka ale nie moga sie przebic. Wyglada teraz smiesznie, jak wampirek!
Same zobaczcie mojego usmianego wampirka;-)(foto jeszcze bez najnowszego nabytku)

Maciusiowi dzisiaj wyszedl piaty zabek, ale wychodza mu w dziwny sposob. Ma juz dolne jedynki, gorne dwojki a dzisiaj pokazala sie z kolei dolna dwojka!

agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Hahaha,ale super! :-)
Gratki dla Maciejka!
A Mojej Zuzi,chyba,wychodza zabki... Drugi dzien gryzie albo paluszki albo jezyczek i mowi przy tym takie slodkie,a zarazem strasznie uderzajace mnie w serce "Ajajajajaj". :-( No i ma mocniuchno popuchnieta buzie w srodku. :-( No i jeszcze ta kupka,eh... :-(
Smaruje Jej dziaselka Calgelem i widac,ze to pomaga,ufff.
:-) Mam nadzieje,ze te zabkowanie odbedzie sie w miare bebolesnie i szybko.
Moj Dziubulek Szczerbulek.

Wazne,ze humorek Jej dopisuje!
Nawet przez sen smiala sie na glos!

Gratki dla Maciejka!

A Mojej Zuzi,chyba,wychodza zabki... Drugi dzien gryzie albo paluszki albo jezyczek i mowi przy tym takie slodkie,a zarazem strasznie uderzajace mnie w serce "Ajajajajaj". :-( No i ma mocniuchno popuchnieta buzie w srodku. :-( No i jeszcze ta kupka,eh... :-(
Smaruje Jej dziaselka Calgelem i widac,ze to pomaga,ufff.

Wazne,ze humorek Jej dopisuje!

M
mamamarcela
Gość
Gratulujemy wszystkim dzieciaczkom ząbków. U nas właśnie przebiła się górna, lewa jedynka. Mamy już trzy ząbki.
Maciuś wygląda kapitalnie.
Maciuś wygląda kapitalnie.
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Marcelku,gratulujemy 3ciego zabka! :-)