reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
wyszło.... 
dziękuję bardzo....
dziękuję bardzo....
Ostatnia edycja:
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
My z mężem bardzo chcemy synka, ale najpierw wybraliśmy imię dla córki. :-) Nie mogliśmy się na żadne imię męski zdecydować zdecydować:-). Zobaczymy, na razie z wcześnie, żeby mówić o płci. USG mam dopiero w czerwcu, ale mam nadzieję, że dzidzia nie będzie się odwracać od mamy i taty:-). Najważniejsze jednak, żeby było zdrowe.
_Roszpunka_
oewnie że to jest najważniejsze....
hhehe fajny sposób.....
w sumie my mamy imię dla chłopca...
o ile mi się nie odwidzi i nie zmienię na inne...
a kiedy będziesz wiedziała co masz??
hhehe fajny sposób.....
hej!
w pierwszej ciazy bylam wewnetrznie przekonana ze bedziemy miec dziewczynke... co prawda smaki mialam pomieszane (uwaga - jak ktos wrazliwy niech nie czyta dalej....: w tlusty czwartek popijalam paczki... woda z ogorkow kiszonych - smakowalo mi ;-) ). z ludowych testow wychodzilo ze powinna byc dziewczynka a lekarz na usg wypatrzyl Jaska i Jasiek sie urodzil...
teraz wydaje mi sie ze bedzie chlopak, z ludowych wyliczanek wychodzi ze bedzie dziewczynka a na usg ide w sobote wiec jak sie dzidzia odpowiednio ustawi to bede wiedziala wiecej niz teraz ;-)
co do tych ludowych przesadow to jakos nie potrafie dopatrzec sie zwiazku plci mojego nienarodzonego dziecka z... kolorem wlosow mojej mamy, tyciem meza czy tez moim wiekiem i miesiacem poczecia... niemniej jednak zabawa jest fajna poki sie czlowiek za bardzo nie nastawi psychicznie bo rozczarowania bywaja przykre ;-/
pozdrawiam
w pierwszej ciazy bylam wewnetrznie przekonana ze bedziemy miec dziewczynke... co prawda smaki mialam pomieszane (uwaga - jak ktos wrazliwy niech nie czyta dalej....: w tlusty czwartek popijalam paczki... woda z ogorkow kiszonych - smakowalo mi ;-) ). z ludowych testow wychodzilo ze powinna byc dziewczynka a lekarz na usg wypatrzyl Jaska i Jasiek sie urodzil...
teraz wydaje mi sie ze bedzie chlopak, z ludowych wyliczanek wychodzi ze bedzie dziewczynka a na usg ide w sobote wiec jak sie dzidzia odpowiednio ustawi to bede wiedziala wiecej niz teraz ;-)
co do tych ludowych przesadow to jakos nie potrafie dopatrzec sie zwiazku plci mojego nienarodzonego dziecka z... kolorem wlosow mojej mamy, tyciem meza czy tez moim wiekiem i miesiacem poczecia... niemniej jednak zabawa jest fajna poki sie czlowiek za bardzo nie nastawi psychicznie bo rozczarowania bywaja przykre ;-/
pozdrawiam
_Roszpunka_
wsumie ja ostatnio zagryzałam [pączka kiełbasą ale u mnie to norma;-)
w grudniu kiedy jeszcze nie byłam w ciąży jadłam naleśnika z czekoladą i parówką w środku
teraz nie mogę patrzeć na parówki bo kojarzą mi się z piersiami krowy i od razu mnie mdli...
teraz nie wiem na co mam ochorę bo dopóki nie zaczęło mnie mdlić od wszystkiego... jadłam co podeszło mi pod rękkę
w grudniu kiedy jeszcze nie byłam w ciąży jadłam naleśnika z czekoladą i parówką w środku

teraz nie mogę patrzeć na parówki bo kojarzą mi się z piersiami krowy i od razu mnie mdli...
teraz nie wiem na co mam ochorę bo dopóki nie zaczęło mnie mdlić od wszystkiego... jadłam co podeszło mi pod rękkę

Witaj!
To bardzo interesujace,co proponujesz.Fakt,ze podchodze do tego z lekkim przymrozeniem oka nie hamuje jednak mojej ciekawosci:-)
Urodzilam sie 2 lipca 81 roku,dzidzius zostal poczety w lutym tego roku.Z niecierpliwoscia czekam na odpowiedz!
To bardzo interesujace,co proponujesz.Fakt,ze podchodze do tego z lekkim przymrozeniem oka nie hamuje jednak mojej ciekawosci:-)
Urodzilam sie 2 lipca 81 roku,dzidzius zostal poczety w lutym tego roku.Z niecierpliwoscia czekam na odpowiedz!
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
oewnie że to jest najważniejsze....
hhehe fajny sposób.....
Dopiero 2 czerwca niestety:-(. My już tez wybraliśmy:-), ale na razie nie powiem jakie.
Ja tam nie wierzę w te żadne przesądy, zobaczymy.
_Roszpunka_
a tak nie czujesz od siebie?? ja cały czas czuję że to synek będzie:-)
choć mój facet mówi że on czuje że dziewczynka... hehe ale to kobieca intuicja podobno jest niezawodna
2 czerwca... to ja pewnie będę wiedxziasła dopiero w lipcu:-(
choć mój facet mówi że on czuje że dziewczynka... hehe ale to kobieca intuicja podobno jest niezawodna

2 czerwca... to ja pewnie będę wiedxziasła dopiero w lipcu:-(
reklama
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Ja czuję, że to syn:-):-), ale nie chcę się nastawiać zbytnio. Nie miałam jakichś szczególnych objawów, kilka razy tylko wymiotowałam, odrzuciło mnie na jakiś czas od czekolady, do obiadu najczęściej jadłam ogórki konserwowe:-):-), mięso też mi nie wchodziło. Ja mam w czerwcu USG, bo mieszkamy na razie z mężem w Irlandii, i tu trochę się czeka na wizytę w szpitalu, a tak to już słyszałam silne bicie mojego maleństwa i myślę, że to syn. Chociaż cera mi się bardzo zepsuła, a przesąd mówi, że dziewczynka odbiera urodę. :-):-):-).
Podziel się: