Kasiurek1983
Fanka BB :)
Wiesz co w sumie niweim lekarz powiedział ze jest wszystko w porzadku i ze za dwa miechy zeby przyjechac dla zdrowia Kuby....
kurde dziwnie troche bo zazwyczaj robia raz ale może lekarz musi punkty zorbic cholera wie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz co w sumie niweim lekarz powiedział ze jest wszystko w porzadku i ze za dwa miechy zeby przyjechac dla zdrowia Kuby....
ale jak się urodzi dziewuszka to nie będę zła:-) nastepne usg mam po 30 tyg,ale pewnie i tak się nie dowiem,moje dzieci to takie wstydliwe są
Mi też już się spóźniał, ale jak kazałam w sobotę kupić test Sebie, to dostałam godzinę późniejco do mnie to @ spóźniała się i to grubo, ale w końcu przyszła... uffffff
Bartek tak broi że przy nim wymiękam ostatnio
w poniedziałek jedziemy z nim do aqaparku![]()

..ale już się wystraszyłam..Niby wszystko pod kontrolą, ale różnie bywa;-)..Moja Marysia też na USG albo zaciskała nóżki, albo odwracała się pupą do monitoramaxwell na usg widac było tylko pupkę![]()
intuicja podpowiada mi,że to drugi chłopak,no i kształt brzuszka mam jak w pierwszej ciążyale jak się urodzi dziewuszka to nie będę zła:-) nastepne usg mam po 30 tyg,ale pewnie i tak się nie dowiem,moje dzieci to takie wstydliwe są
problem z leukocytozą rozwiązany,to zaś teraz biegam z synkiem i sobą do dentysty,bo wiadomo że na końcówce czy po porodzie to ja i moje zęby będą na ostatnim miejscu;-)
.Dopiero gdzieś koło 32 tygodnia się ujawniła:-):-).

, już nie muszę brać tabletek tych silniejszych i robić badań krwi co 2 tygodnie
:-)!!! Ale jajo!!Nieźle..samosia.pl - niech mi ktos do cholery uwierzy!! - Forum
Przeczytajcie i napiszcie co o tym myślicie...(zwróćcie uwage na daty)
Dziekuje :***Ale jajo!!Nieźle..
A dla Twoich dzieciaczków dużo zdrówka!!!