reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

Ojojoj, duuużo zdrówka dla Karolka :-(
U nas wyskoczyła wieczorem gorączka - 38,5 stopnia. Tak myślę że to na ząbki, bo byliśmy dziś rano kontrolnie u pediatry i dzieć jest zdrowy, więc skąd by się nagle wzięła taka temp? :confused: Jak myślicie???:sorry2:

reklama
Ollcia i Bodzinka życzę zdrówka dla waszych małych mężczyzn :-D

My już jesteśmy po wizycie u neurologa i mamy zaleconą gimnastykę z naszym małym tłuścioszkiem. Jutro idziemy pierwszy raz i zobaczymy czy nas przyjmie pani doktor, bo terminy mają ponoć na październik, ale kazali nam przyjść. Bo jak nas nie przyjmą to chyba będzie tam mega awantura :wściekła/y: Wszędzie tylko czekać, a na co płacimy te składki. Tak samo mieliśmy pójść do kontroli w lipcu, a oni mnie zapisali dopiero na wrzesień :angry: banda łobuzów. W sierpniu jeszcze kontrolne badanie, no i tym sposobem, Bartek do sierpnia na razie nie będzie szczepiony.A mnie z całęgo myślenia aż boli głowa :baffled:
Co do spacerku to chętnie, musimy uzgodnić tylko dogodny termin. Jutro mamy rehabilitację, a w następną niedzielę chrzciny, ale myślę że znajdę troszke czasu na poznanie Was :-D

my też chodziliśmy na rehabilitacje, ale już zrezygnowałam z nich :tak:

Marzenko, a może w któryś dzień po niedzieli Ci pasuje? :blink:

Bodzinka, Wy za niecały tydzień już wyjeżdżacie, prawda? Fajnie Wam :tak:

Hej ja jestem, tylko ostatnio troszkę zabiegana i zdołowana :-(
Ollcia chętnie się z tobą spotkam, tylko w przyszłym tygodniu.Mam nadzieję, że ci będzie pasować. . U mnie już w miarę wróciło do normy, a teraz szykuję się do chrzcin, w sobotę przyjeżdżają już tescie. :happy2:
Mam nadzieję że w koncu sie poznamy :tak: i pogoda nam dopisze na spacerek. A my w piątek jeszcze musimy umawiać się na rehabilitacje, bo w zeszłym tygodniu kazali nam przyjść, a okazało sie że pani doktor w tym dniu nie przyjmuje :baffled: no paranoja :wściekła/y:
Dzisiaj spaliśmy w czwórkę :-D bo byłą burza i Mateusz sie bał, a Bartek akurat obudził sie na karmienie, było wesoło ;-)

Ostatnia edycja:
Jasne że pasuje mi przyszły tydzień :tak:
a tymi lekarzami się bardzo nie przejmuj, też się mylą , u nas okazało się że niepotrzebnie męczyłam Bartka tymi rehabilitacjami :angry: na pewno wszystko będzie dobrze.

Ach ta pogoda to chyba nas wykończy, gdzie to słoneczko :cool2:
A gdzie podziewają się te wszystkie kobietki ? Wyjechały ?
U nas przygotowania do imprezki, a ja dostałam takiego lenia że nawet nie chce mi się palcem ruszyć:sorry2: no ale trzeba się zmobilizować. ;-)
A Bodzinka już wyjechała ? Jak tak to życzę udanego urlopu !!!!!!:tak:

reklama
Witam się w ten piękny dzień :-D
Ollcia imprezka po chrzcinach była w domu i przez to kupa roboty, ale ograniczyliśmy ją do minimum gości :tak: Udała się fajnie Bartuś był spokojny na mszy i całą się rozglądał i ziewał.
A my zaliczyliśmy już plac zabaw z rana i teraz przeczekujemy słońce, bo bardzo praży :cool2: Ollcia pasowałoby ci spotkać się w piątek rano (po południu muszę się pakować) ? Bo my mamy jutro rehabilitacje z małym, a w sobotę rano wyjeżdżamy na 2 tygodnie do teściów. Chyba że spotkamy się po moim powrocie ;-)Daj znać jak ci będzie pasować.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry