reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mmmm kaczucha :). U mamy w tym roku będzie po staropolsku - jednego dnia kaczka drugiego gęś, albo odwrotnie;-). Kaczkę uwielbiam, a gęsi nawet nie jadłam jeszcze, więc juz mi ślinka cieknie ;-). A chińszczyznę najlepszą jaką jadłam podawali w wietnamskiej knajpce, w Brukseli, gdzie mieszkałam przez jakiś czas. Już nigdy żaden chinol tak mi nie smakował.... najlepsze z wołowiną albo owocami morza...mmm. Smaka mi narobiłyście - zaduszę :rofl2:.

reklama
Ja raczej staram się jeść zdrowo, ale nie dajmy się zwariować :), czasem można sobie na coś pozwolić.
Ja np od kilku dnia miałam straszną ochotę na "coś" konkretnego, ale do końca nie wiedziałam na co.
Aż dziś przejeżdżałam obok baru i tam znalazło się to "coś" - wszamałam całego kebaba i ochota zaspokoiła się w pełni na pewno na długi czas. :)

kopfer to tak jak ja miałam z wcześniej opisanymi chipsami ;-)teraz nawet nie spojrzę, a jak naszła ochota to wielką pakę Lays'ów fromage wciągnęłam... tylko pokaleczone podniebienie zostało :tak::rofl2:ale warto było:tak:

a te się obżerają pipuchy hehe ja od ostatniej wizyty przytyłam 1,4 kg... jak ja to spalę po ciąży to będzie wielki cud:)

Nadalka, spokojnie, szybko się zrzuca kilogramy przy małym dziecku;-)
ja mam teraz ochotę na knyszę, ale nie mam gdzie kupić:-(

fajnie że macie na coś ochotę , mnie najdzie raz na 5-6 dni i wtedy zjem....ostatnio były to naleśniki z twarogiem na słodko ;p , ale mój facet przedwczoraj zrobił tak pyszny obiad , że potem się dowiedziałam że miałam na to ochotę ;D haha ... a był to królik w sosie koperkowo-chrzanowym , z kluskami śląskimi <3 pyyyycha ! a wczoraj zrobiłam mini gulasz tzn schab w kosteczkę , gotowy sos pieczeniowy ;p , papryka , kopytka , mniam ! :p ale na szczęście nie tyje ;-) zobaczymy jak będzie u lekarza za 3 tyg ;p

Mońcia szczunek dla faceta!!! Mój JAKOŚ WOGÓLE NIE MA DRYGU DO GOTOWANIA:-) czasem jak mu przypomnę to pozmywanaczynia ale tylko czasme:-) ja właśnie zjadłąm miseczke chisów:) a w piekarniku murzynek.. choć nie dla mnie bo mi słodkie nie wchodzi ostatnio:no: wczoraj byłam u babci i wszyscy zajadali sie cisteczkami do kawy a ja piłam mięte i jadłam ogórki:-) Wstyd się przyznać ale tak było:-D:-D

Agulka , mój facet jak sobie wymyśli co zrobi na obiad to mi szczena opada , gorzej jest ze zmywaniem ;p chociaż jak ma dzień to w trakcie gotowania zmywa ,ale zapomnij zeby obrał ziemniaki :-D:szok: , to należy do mnie .... hehe . Ostatnio robił łososia w sosie pomarańczowo-musztardowym.....że on w ogole wpada na takie pomysły :confused:

reklama
łaaa Mońcia, facet szaleje :) ale ja na swojego też nie narzekam - bardzo dobrze gotuje. Z tym, że teraz uczy się do egzaminu i raczej żywimy się jedzeniem na zamówienie :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry