reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Agulka , wbrew pozorom , sprawa jest bardzo prosta ;p mieszasz sok z pomarańczy i musztarde i marynujesz w tym łososia ;p , i pieczesz go w piekarniku w folii z tym sosem ;p przynajmniej tak mi to mój men tłumaczył :tak:

Nadalka jedzą wszystko z umiarem, nawet "śmieci" :tak: za mną dzisiaj chodzą maliny...chyba kupie mrożone i wieczorem zaszaleję :tak:z cukrem waniliowym i bita śmietaną :-D:tak::-)

za mną też śmieci chodzą ... jak nie mam ochoty na nic to na pizze albo cziska zawsze jest ochota ;p ...
dramat :p !!

ja nie lubię malin bo mi pestki w zęby wchodzą brr... :/
właśnie zjadłam sernik na zimno i wypiłam activię i zaraz biorę się za pistacje ;)

Mońcia nic nie mów o pizzie TAK :wściekła/y: chodzi za mną od Wigilii :tak: w weekend chyba zamówię bo umrę ;-)i był taki okres ze łaził za mną "chiński kubek" mamy w bydzi takie żarełko...makaron z warzywami zapiekany na patelni z kurakiem w przyprawach, a wszystko zalane sosem (czosnkowy z chilli) i obsypane prażoną cebulką -rewelacja. W ciąży chyba z 5 takich kubków wciągnęłam :szok: cóż mam ochotę to jem i mnie nie muli a jak zjem coś dla dzidziusia to męczy mnie mulimia:tak:

przyznam się szczerzę , że.... w poniedziałek (w święta) wieczorem poszliśmy na pizze :p hehehe....i ostatnio w sobotę sylwestrową rok zakończyć smacznie ;p ;)
zamów sobie mówie Ci wchodzi nieziemsko ;D !!
mnie też od dwóch dni jakaś mulimia dręczyla , w szoku jestem .... no ale dzisiaj puki co jest ok :)

Mońcia Ty wstrętna małpo :wściekła/y:jak możesz mnie tak torturować???
...ja czuje ten zapach ciasta i tych dodatków z serem...zwariuje za chwilę:tak::tak:

reklama
to zamawiaj ;D !! albo sama zrób ;) ja ostatnio robię na cieście francuskim ;) lekka i niezapychająca , pyszotka :D i wiesz co dajesz :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry