reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
za śledziami nie przepadam, a dziś myślałam zrobić ratatuj, ale chyba sobie daruje bo jestem strasznie padnięta...
mi się marzy małosolny na kanapce ze smalcem:tak:

a moja mamcia zrobi na święta schab pieczony na kanapkę i smalec taki pyszny z przyprawami i cebulką :tak:już się doczekać nie mogę :-) ciekawe jaka nas zgaga będzie męczyła po świętach :eek::confused2: i babcia zrobi mazurka mmmm :rofl2: a ja babeczki :-D o mamuuuuśku :-)

U Nas dziś znowu pomidorowa...mąż wróci później to sobie odgrzeje a mi się nic nie chce dziś...

Kluski ziemniaczane z kapuchą kiszoną, skwarkami i twarogiem mojej mamy niebo w gębie...
a placki ziemniaczane posypujemy cukrem i podjadamy do tego zupkę pomidorową osobno:)

Nie jadłam nigdy wątróbki, flaków śledzi i nie zjem:) tak samo golonki :) Po prostu nie lubię:)

Ja z flaków to tylko wode lubię i zagryzam bułką :tak: Wątróbkę raz na ruski rok zjem, ale w domu nie robię, śledzia zjem ale nie w śmietanie, tylko w oleju:tak: A chlebek ze swojskim smalcem - pyyyyycha:-D

Ja fusyt jestem straszny: ani flaków, ani śledzi, ani wątróbki, ani golonki. Z wielkim trudem mi jedzenie tych specjałów przez myśl przechodzi, a co dopiero przez gardło ... ;-)

EVE ja dokładnie tak jak ty z tym smalcem ale tylko mamusi jak zrobi hehehe
a moja chwilowa zachcianka to mus Nesquika mmm pychotka kupiłam w biedronce i się zajadam :)

reklama
DariaN ten mus jest przepyszny:-). Też go dziś wcinałam, bo Mała nie zjadła całego.

Ze mnie też taki francuski piesek:-D. Golonke w prawdzie jem ale tylko to chyde mięso, flaki jadłam raz w życiu, wątróbka feeee, przez sam zapach mi się podnosi. Ja nawet skórki z szykni ściągam...wszyscy sie zawsze ze mnie śmieją, ale tak już mam i już :-D. Smalec mój tata robi przepyszny, taki z jabłkiem, jest słodkawy.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry