reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A ja mialam schize ze dzisiaj tlusty czwartek... W ogole mam zamiar piec z moim paczki :D:-D:-D

reklama
ania skąd ci się ten tłusty czwartek wziął? nieźle:-) ale 1 pączka możesz mi wysłąć:-D
Co do kwiatków to ostatnio mielismy pewna rozmowę u znajomych na ten temat. Chłopak kolezanki kupił jej różę bo mieli 6 miesiećy jak się spotykają. Dał jej to w naszym towarzystwie i się zaczęło. byli tam oni- 6miesięcy razem, my z A.- 3 lata po slubie i małżeństwo z dzieckiem. Uświadomiłysmy koleżankę że ma korzystać z tych prezentów bo po ślubie jest ich bardzo mało a jak dziecko się urodzi to już prawie wogóle nie ma:)

A ja mialam schize ze dzisiaj tlusty czwartek... W ogole mam zamiar piec z moim paczki :D:-D:-D
Ucieszyłam się jak przeczytałam że to DZISIAJ :tak:, ale jeszcze tydzień i będziemy bezkarnie wciągać pączuszki :rofl2:...a jednego swojskiego pączka poprosze
yes2.gif

a mój odkąd jestem w ciąży podarował mi już dwa kwiatuszki i to bez okazyjnie;) myślę tylko sobie, biorąc pod uwagę kolor kwiatów, że jego nastawienie do mnie chyba uległo zmianie;P kiedyś dostawałam krwiste róże, białe lilie( ale to tylko dlatego, że to mój ukochany kwiat) natomiast ostatnio dostałam różową róże, a kilka dni temu białą:) ale ta ostatnia chyba była prosto z serca bo stała koło 10 dni, co uważam za pobicie rekordu:p a może zima ją zahartowała:)
ja miałam wczoraj robić pulpeciki i kaszę jęczmienną z sosikiem, ale zobaczyłam ryż z jabłkami i koniec... więc myślałam, że zrobie ten obiad dziś, ale wyczytałam coś o hot-dogach i koniec świata... eeech ciężkie to życie...

Ostatnia edycja:
ja dzisiaj upiekłam babeczki :) później wstawie foto ;D żebyście mogły obślinić monitory i klawiatury :-D
a na obiadek naleśniki , z kurczaczkiem i serem + sos czosnkowy + suróweczka z marchewki :rofl2: mniam pyszotkowe było :-D

ja dzisiaj upiekłam babeczki :) później wstawie foto ;D żebyście mogły obślinić monitory i klawiatury :-D
a na obiadek naleśniki , z kurczaczkiem i serem + sos czosnkowy + suróweczka z marchewki :rofl2: mniam pyszotkowe było :-D

oż TY aż tak perfidnie nas chcesz do ślinotoku doprowadzić :-D

smaczne jedzonko nie powiem :tak:

Ech Mońcia, babeczki :rolleyes: Mniam! U mnie dziś na obiad gotowana pierś kurczaka z warzywami na parze, a mąż kończy gulasz ;-) Właśnie czekam, aż wróci z pracy a głodna już jestem straszliwie. ;-)

reklama
Dziś na zakupach, zainspirowana rozmowami o truskawkach kupiłam paczkę mrożonych, a po powrocie do domku zrobiliśmy pyszny koktajl truskawkowy z kefirem MNIAM! :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry