- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama

Patili
Fanka BB :)
Betunka jak masz jeszcze jakies fajne przepisy to bardzo chetnie skorzystam. Wprawdzie sami mamy bogaty zasob smacznych przepisow, ale czasem jakies nowum na przelamanie rutyny jest mile widziane!!! 
Moj R uwielbia racuchy, a dla mnie zawsze takie jakies ciezkie sie wydaja. Zjem trzy i nie moge...

Moj R uwielbia racuchy, a dla mnie zawsze takie jakies ciezkie sie wydaja. Zjem trzy i nie moge...

zrobiłam dziś te racuchy, nawet smaczne, szczególnie z dodatkami, ale M. chyba nadal uważa, że w środku nie powinny być takie wilgotne, a moim zdaniem z jabłkami musi tak być! 
ojj racuchy ciężkie są Patili to prawda!
a najgorsze jest to, że teraz w caym domu śmierdzi olejem o fuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!
ale osączone, ze słodką śmietanką, kwaśnymi owocami leśnymi i cukrem pudrem - pyszka!
Zobacz załącznik 441703Zobacz załącznik 441704Zobacz załącznik 441705

ojj racuchy ciężkie są Patili to prawda!
a najgorsze jest to, że teraz w caym domu śmierdzi olejem o fuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!
ale osączone, ze słodką śmietanką, kwaśnymi owocami leśnymi i cukrem pudrem - pyszka!
Zobacz załącznik 441703Zobacz załącznik 441704Zobacz załącznik 441705
channah
Zaangażowana w BB
Nieeeeeeeee, znów o racuchach, chcecie mnie wykończyć  Teraz zastanawiam się czy mam wszystko, bo do sklepu nie pójdę :-( Zgadzam się i z tym, że są ciężkie i z tym, że w środku muszą być wilgotne, przy jabłkach :-)
 Teraz zastanawiam się czy mam wszystko, bo do sklepu nie pójdę :-( Zgadzam się i z tym, że są ciężkie i z tym, że w środku muszą być wilgotne, przy jabłkach :-)
Ja dziś odkryłam zalety chałwy z ziarnem kakaowca, niby słodka, a taki posmak gorzkawy, idelana :-)

Teraz zastanawiam się czy mam wszystko, bo do sklepu nie pójdę :-( Zgadzam się i z tym, że są ciężkie i z tym, że w środku muszą być wilgotne, przy jabłkach :-)
 Teraz zastanawiam się czy mam wszystko, bo do sklepu nie pójdę :-( Zgadzam się i z tym, że są ciężkie i z tym, że w środku muszą być wilgotne, przy jabłkach :-)Ja dziś odkryłam zalety chałwy z ziarnem kakaowca, niby słodka, a taki posmak gorzkawy, idelana :-)
agucha1986
ale żeś smaka narobiła tymi racuszkami - jak tak na nie patrzyłam to aż maluchy mnie skopały chyba tez by zjadły takie pyszności 

Mysza1984
lalllalalala ;-)
ja dzisiaj kisiel pomarańczowy wcinam ;-)
do tego ciasto zeberka i jak tu dupka ma nie rosnąć ??

do tego ciasto zeberka i jak tu dupka ma nie rosnąć ??
DariaN
ann tylko się ciesz że lublin tak daleko od kościana jest bo bym już tam na tych racuchach siedziała :-):-):-)
zazdroszczę wam dziewczyny że macie takie zdolności bo ja dwie lewe w kuchni.

zazdroszczę wam dziewczyny że macie takie zdolności bo ja dwie lewe w kuchni.
reklama

ania-aneczka
Eve wg mojego przepisu? NO to jednak temperatura Pierwotny przepis ma 150 stopni, ale nie można na to patrzeć
 Pierwotny przepis ma 150 stopni, ale nie można na to patrzeć 

Ann te RACUCHY !!!! PYYCCHHAA!!! Robię je w piątek !! I zebre też zrobię

Ann te RACUCHY !!!! PYYCCHHAA!!! Robię je w piątek !! I zebre też zrobię
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.

Podziel się:

to nic trudnego, raczej nie ma opcji, ze nie wyjdą.
 to nic trudnego, raczej nie ma opcji, ze nie wyjdą.