reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mońcia a ja polecam Ci ślimaczki...mniam :) Takie "coś" w masełko czosnkowym, pycha

reklama
ja po ciąży też się skuszę na sushi, bo od dawna mnie korciło. A teraz nawet grillowanego nie będę ryzykować, nie ze względu na bakterie i wirusy tylko takie ogólnie "nowości" jedzeniowe w ciąży to chyba nie bardzo.

tatara uwieeelbiam! mniaaam takiego z cebulka, ogoreczkiem musztardą mniaaam

jajek w ciązy nie mogę. bleeeh w zadnej postaci :D

W sumie to jestem otwarta na rozne nowosci i nieznane, ale sa pewne granice.I niestety jak sie do czegos uprzedze, nawet przed sprobowaniem, to juz klamka zapadla i zadna sila ani glod mnie nie przekonaja. W koncu ze mnie uparty zodiakalny byczek :-D:-D:-D Dlatego surowych ryb ani miesa do ust nie wezme. Ostatnio na wakacjach we Francji sprobowalam surowej ostrygi, no i maz mial szczescie, ze to byla dopiero przystawka, bo tak mna naciagnelo... Ale dzielnie przelknelam. Uff. Za to np. smazone slimaki toz to rozkosz dla podniebienia. Cocktail z owocow morza czysta poezja. Wczoraj zazyczylam sobie pieczone na patelni z czosnkiem krewetki, serwowane z ryzem i meksykanskim sosem guacamole (puree z avokado z cebulka i sokiem z limetek). Palce lizac!

oo Patili kusi mnie żeby ten sos zrobić guacamole :))) jeszcze nie próbowałam, a dostaliśmy teraz książkę Jamiego Olivera i ona tam robi tak pyyyszny!

ja dziś robię ogórkową a mężol drugie - gyrosa z frytami ;D

ja wczoraj miałam ślinotok na myśl o pucharze lodów waniliowych, z bitą śmietaną i gorącymi malinami. Małżonek kupił wszystko w Lidlu , ale tak mnie wieczorem muliło, że ten specjał zostawiam sobie na dzisiaj :)

ja właśnie wstawiłam kurczaka do piekarnika ;) mam na niego ochotę :D surówkę colesław i ziemniaczki pure :-p

reklama
ja nie trawię sushi...
Po ostatniej akcji sushi zapijanego tequillą całą noc tuliłam kibelek :wściekła/y: nabrałam takiego wstrętu, że ciężko mi się pisze ten post, bo mi niedobrze...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry