reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ann pyszne i zdrowe. W ogole kuchnia meksykanska jest niesamowita pod wzgledem barwy smakow i do tego taka kolorowa. A ja mam to szczescie, ze R rok mieszkal w Meksyku i wszystkie przepisy ma od "tubylcow".

u nas dzis w menu pieczone udka z kurczaka z Kartoffelsalat. A jutro sos bolognese na dwa dni - yuppppi!

reklama
a ja dzisiaj w nocy pobiłam rekord:zawstydzona/y:...ok 24h gotowałam sobie jajeczka :tak::-D mniam :-) a jak smakowały...dzisiaj znów za mną chodzą maliny...

Czytam na innym forum, że jajka w ciąży na prawdę lepiej smakują nie tylko mnie :-D najpierw miałam ochotę na jajecznice z pomidorkami, teraz jajka na miękko :tak:

ja jajka mogę jeść codziennie:-D najchętniej gotowane na miękko i na twardo z chlebkiem i duuużo masełka:-D

Patrzę,że jajeczna dieta nie tylko mnie dopadła:) o masakra wcześniej nie jadłam prawie wcale , a teraz jak nie jajecznica to jajo na twardo, miękko, na parze, omlet:):):) heh a dodatki do tego też mam kosmiczne ale o tym ciiii......:):)

sushi i alkohol to nie jest dobre połączenie (oczywiście mówie o dużych ilościach albo więcej niz lampka wina) mój B. był na imprezie pracowniczej , sushi z wódką mu się tak pomieszały że też tulił pana klozeta pół nocy....

Laski ja wymiękam zbliża się 24 a mnie się chce jajeczka gotowane na miękko :szok::szok: w tym tempie to do końca ciąży będę ważyć 150 kg :-( po obiedzie myślałam z umrę taką mulimie miałam a teraz tak mnie ssie że nie wyrabiam :-:)-(

ja w trakcie jedzenia swojej ogórkowej niestety musiałam przestać jeść i ..... ehhhhh

za to właśnie wtrząchnęłam gyrosa z frytkami i sałatką, wiec Doe Twoje jajka to pestka ;D ;D to ja będę ważyć 150kilo!

ann-87
user-offline.png
ja tez ostatnio gotowalam ogorkowa... Kurde nie wiem jak to mozliwe, ale w ogole mi nie smakowala ! Jej zapch mnie zabijal, nie bylam w stanie jej jesc... W ogole znowu od 2 dni mnie cos muli... ;/ Na nic nie mam ochoty a glodna chodze non stop...

Zauważyłam, że muszę zjeść 2 śniadania, obiadek i 2 kolacje wtedy czuję sie super...bardzo mnie to przeraża bo na prawdę do końca ciąży będę ważyć 150 kg :-(oczywiście wczoraj o 24 było gotowanie jajeczek a teraz zbliża się czas na drugie śniadano :-(no i co za mną chodzi na 2 śniadanko?...tak jajka!... ale jajecznica z pomidorami:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Ja niestety nie mam jakoś apetytu. Tzn chodzę głodna i niby mam na coś ochotę, ale jak to coś zjem to już mi nie smakuje.
I tak cały czas.
Wczoraj strasznie za mną chodziły warzywka na parze z tarta bułką i jajka sadzone. Oczywiście zrobiłam ale w połowie zaczęło mnie mdlić i stwierdziłam że mi jednak nie smakują.
To samo miałam przedwczoraj z pizzą. Pieprzyłam się z ciastem sama i jak już zrobiłam to nie mogłam przełknąć.
Ciągle mi się chce, ale nie wiem czego.
Dziś np po nocnej wizji lecę do sklepu po mandarynki, jabłko, banana i mieszankę owoców w puszce bo mnie chęć na sałatkę owocową naszła.
Ciekawe tylko czy ją przez gardło przecisnę.

A na obiad zrobiłyście mi smaka gyrosem :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry