reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mońcia sledzie bija wszystko na łeb:) uwielbiam jak nigdy dotad, cole pije ale bardzo rzadko najwiecej wody, hektolitry ida:) ale i kawy sobie nie odmawiam:( 1 dziennie z rana po sniadaniu to mus bo inaczej sie nie obudze, wiem ze to niedobrze ale co zrobic:) w pierwszej ciazy kawy nie pilam ale jadlam np duzo chrzanu i ogorkow kiszonych i teraz moja cora to uwielkbia i nie ma problemu z jedzeniem tego:)

Ja wczoraj wymyslilam sobie na obiadek gulasz z warzywami i to tego kasza gryszana i buraczki:) achhhhh cos czuje ze dzis powtorka z rozrywki bo M nie ma a moja corcia uwielbia takie obiadki:)

Moze macie jakies fajne i smaczne przepisy na walentynki dla waszych M:)? moj wraca we wtorek z trasy i chcialam mu cos fajnego sklecic ale nie wiem co:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja wczoraj zrobiłam już zakupy i w końcu bierzemy się za plecki po węgiersku:tak::-):tak::-):-):-):-D:-D

Kaliope2 placek po wegiersku to moze byc to:):-):-):-) moj M bardzo lubi:) albo zupka wegierska, ale to juz bylo calkiem niedawno to ten placek moze byc ok:) znacie jakis przepis na makaron z krewetkami? bo mnie naszlo:):szok::szok::szok:

Na szczęście nie obchodzimy Walentynek. Już mnie krew zalewa jak nawet w drogeriach nie można dostać "normalnej" torebki na prezent, bo wszystko w serduszka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Twilight my jako tako tez nie obchodzimy, nie kupujemy sobie beznadziejszych serduszek itp ale moja M wraca w trasy po tygodniu nioeobecnosci i zawsze robie mu cos dobrego z tej okazji a tu 2 okazje w 1:) kolacja, buziak na deser i styka:)

fasolinka - ja kawę też piję 1 dziennie.
Na Walentynki nie szykuję nic specjalnego, choć to będzie nasza 8 rocznica bycia razem:tak:

Twilight jest tylko jeden dzien roznicy miedzy naszymi bobaskami:) bedzie goraco na koncowce w lipcu:) ciekawe ktora szybsza bedzie hihih:)

Ewe81 jedna kawa to obowiazek:) przynajmniej u mnie:) ale dzis weszlam na wage i pokazala mi nawet ciut mniej niz przed ciaza:( 17 tydzien i nic do przodu... z jednej srtony to ok ale jak mnie potem wypusci to bede miala ksywe Pani rozstęp:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja w zeszłej ciąży urodziłam na poczatku miesiąca, a teraz też musze czekać koniec:-( To będzie trudne :tak:

Fasolinka już Ci mogę powiedzieć, że ja będę pierwsza. To co mam na suwaku to wg. om, ale os drugiego usg wychodzi, że maluch jest większy - mniej więcej o tydzień. Ostatni termin z usg wyszedł 17.07. Poza tym u męża się duuuże dzieci rodzą - 5.5 kg, i dwa powyżej 4 kg, więc moje też raczej wcześniej się pojawi ;-).
Kawa obowiązkowo. Odkąd jestem w ciąży może w sumie tydzień nie piłam, ale to jak nie czułam się najlepiej, a tak to co rano jedna parzonka z brązowym cukrem mniam mniam mniam :-)

reklama
Ja przed ciążą oduczyłam się słodzić i przy okazji pić kawę (niesmakowała mi niesłodzona). W ciąży strasznie ciągnie mnie jej zapach, więc nauczyłam się pić rozpuszczalną z mlekiem :laugh2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry