reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja przez tydzień zbierałam się do zrobienia spagetti, bo miałam ochotę, ale późno wracałam do domu i nie chciało mi się już. Dziś zebrałam się w sobie, zrobiłam i mi nie smakuje :-( ciekawe czy mnie czy jest niedobre :-) poczekam, aż mąż wróci i przetestuje na nim ;-) a mogłam zrobić racuchy :-)

reklama
a moja rożdzówka mi wyyszłaaaa :):):) jest jeszcze kilka małych zakalcowatych fragmencików, ale ogólnie uważam, że SUKCES :)

ann - rozkręcsz się :tak:

Ja nie wiem co mi ejst ale ja od tygodnia tak mam, ze jak nie zjem jajka na miękko to normalnie jezyk chce mi uciec do d..y :-D

U mnie dzisiaj na szybko penne z zielonym pesto a rano mi mężuś pączusia przyniósł z mojej ulubionej piekarni :-).

Ann - dołączam się do gratulacji - trening czyni mistrza :tak:

Eve - my jaja jemy co dziennie czy chcemy czy nie bo młody wstaje rano i krzyczy jajo, jajo am,am! :-D

O zapomniałam wspomnieć o pomidorku takim sparzonym i pokrojonym na kawałeczki - totalny must have w śniadaniowym menu Frania :tak::-D

Ja pierniczę, doprawiłam całą michą lodów z bananem i roztopioną czekoladą :baffled:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry