- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama

ania-aneczka
Fanka BB :)
Dziś u Nas klopsiki bo mi mielone z kury zostało w sosie koperkowym z kaszą albo ryżem

eve mniaaaaammm lody z bananami i czekolada mniaaaaaaaam,
ania-aneczka, nom, piekłam w 180 przez 45 min, jeszcze by w sumie mogła chwilkę posiedzieć, ale z góry zaczęła się już mocno brązowić ))
))
dzięki za gratki wczoraj miałam udany kulinarnie dzionek
 wczoraj miałam udany kulinarnie dzionek 

ania-aneczka, nom, piekłam w 180 przez 45 min, jeszcze by w sumie mogła chwilkę posiedzieć, ale z góry zaczęła się już mocno brązowić
dzięki za gratki
mela1986
zuzia - hehe dlatego ja tu wchodzę tak maź do obiadu, bo później to mi mężula szkoda
ann -87 no i super, pyszna no nie? ja wczoraj jeszcze swojego czerstwiaczka kończyłam
 oj objadłam się drożdżówką na jakiś czas
oj objadłam się drożdżówką na jakiś czas
ja też jajkowa się zrobiłam, tak jak wcześniej nie wyobrażałam sobie zjeść jajecznicę z kiełbaską na śniadanie tak teraz bym tylko to wcinała
 a u mnie dziś miał być strogonoff ale w trakcie produkcji wymyśliliśmy z T. ,że chyba wolimy gulasz z kaszą - i oto gotuje sie gulasznikofff
 a u mnie dziś miał być strogonoff ale w trakcie produkcji wymyśliliśmy z T. ,że chyba wolimy gulasz z kaszą - i oto gotuje sie gulasznikofff a później gotowanie jaj się szykuje bo wybieramy się na wieczorna imprezkę więc coś na szybko trzeba zrobić do poszamania
 a później gotowanie jaj się szykuje bo wybieramy się na wieczorna imprezkę więc coś na szybko trzeba zrobić do poszamania a takie z majonezem i ze szczypiorkiem... - no nikt nie odmówi
 a takie z majonezem i ze szczypiorkiem... - no nikt nie odmówi

ann -87 no i super, pyszna no nie? ja wczoraj jeszcze swojego czerstwiaczka kończyłam
ja też jajkowa się zrobiłam, tak jak wcześniej nie wyobrażałam sobie zjeść jajecznicę z kiełbaską na śniadanie tak teraz bym tylko to wcinała
Babelek2012
Aktywna w BB
Ale jesteście kusicielki,dziewczyny....
ja dziś gotuję zalewajkę na wędzonych kostkach i skrzydełkach z białą kiełbasą i jajkiem na twardo,jutro chyba te skrzydełka upiekę w glazurze miodowej i spróbuję zrobić ta drożdżówkę betunki,bo będę miała trochę czasu rano.
Zobaczymy co z tego ciasta wyjdzie :-) mi drożdżowe najlepiej wychodzi jak robię je jako "leniwe"-składniki na ciasto z drożdżami wrzucam do miski,zostawiam na noc,potem mieszam drewnianą łyżką i na brytfankę.Oj dawno drożdżowego u nas nie było,a małż przepada ))
))

ja dziś gotuję zalewajkę na wędzonych kostkach i skrzydełkach z białą kiełbasą i jajkiem na twardo,jutro chyba te skrzydełka upiekę w glazurze miodowej i spróbuję zrobić ta drożdżówkę betunki,bo będę miała trochę czasu rano.
Zobaczymy co z tego ciasta wyjdzie :-) mi drożdżowe najlepiej wychodzi jak robię je jako "leniwe"-składniki na ciasto z drożdżami wrzucam do miski,zostawiam na noc,potem mieszam drewnianą łyżką i na brytfankę.Oj dawno drożdżowego u nas nie było,a małż przepada
Ja dzisiaj wsunęłam 2 bolero truskawkowe ;D i za jakieś 5 min się zważyłam, miałam jeszcze wsunąć princessę ale jak zobaczyłam ile ważę to od razu mi się odechciało :/ teraz będę codziennie szamać owsiankę, bo ten przyrost wagi mnie przeraża, może owsianka mi trochę pomoże 

mela1986
hehe nadalka ja już próbowałam z tą owsianką... i...nie pomaga:-( chyba taki nasz urok,że waga sukcesywnie idzie do góry
 a co tam - jak nie teraz to kiedy - tylko sama się śmieję,że jeszcze trochę a w czerwcu będę się toczyła jak kulka zamiast chodzić na spacerki
a co tam - jak nie teraz to kiedy - tylko sama się śmieję,że jeszcze trochę a w czerwcu będę się toczyła jak kulka zamiast chodzić na spacerki

Mi właśnie pomaga - kibelek 5 razy w ciągu dnia, ale ile to można jeść owsiankęhehe nadalka ja już próbowałam z tą owsianką... i...nie pomaga:-( chyba taki nasz urok,że waga sukcesywnie idzie do górya co tam - jak nie teraz to kiedy - tylko sama się śmieję,że jeszcze trochę a w czerwcu będę się toczyła jak kulka zamiast chodzić na spacerki

reklama

- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.

Podziel się: