reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja właśnie wcinam lody waniliowo-czekoloadowe :-D mniam, tak za mną chodziły że myślałam że oszaleje.
Jutro na obiad upiekę pizzę, P się ucieszy.

reklama
a u mnie dziś zupa z proszku:):) brokułowa, żeby nie było - i nawet pyszna była;) oj niech już mężul wraca to będzie normalne jedzenie:)bo dla siebie samej to nic, a nic się nie chce robić:sorry:

A ja dostałam fajny przepis na rogaliki z prazonymi jabluszkami od cioci mojego M. i 2 godz temu je upiekłam, a juz prawie wszystkie zjedli ;-) Takich mam łakomczuchów w domu...:-D

Też bym zjadła sobie lody. Ja bardzo lubie pistacjowe, polane czekoladą i kroje kawałki bananów, część miksuje blenderkiem i polewam wierzch i sypie płatki migdałowe. Uwielbiamy to:-D Jak jestem troche nerwowa i krzykne na mojego małża, to potem mi jest przykro, bo on taki cierpliwy i kochany, to mu to serwuje, bo to łasuch:cool2:

Oprócz tych lodów zjadłabym jeszcze kotleta w piersi kurczaka z pomidorami... mmmmmmmmmmmmmm pycha!!!

u nas dziś na obiadek odmrażane coś będzie a co:-p
za to na kolacyjkę piersi z grilla i pomidorki z ogórkiem i mozarelką mniam:cool2:zastanawiam się tylko czy coś słodkiego upiec czy kupić gotowca:confused:

ja wczoraj byłam na gołąbkach u sis, więc dziś obiecane z wczoraj spagetki, ale to mąż zrobi ;)
na na luch lecę na uczelnie na naleśniory z serem mniam mniam...
na śniadanko miałam takie letnie kanapki :))) M. zrobił ;))))

no i jeszcze miałam słodyczy nie jesć, a pożarłam wczoraj pół paczki takich orzeszków w czekoladzie z Biedry...:baffled:

reklama
...a ja dzisiaj na obiad gotuje rosół z wołowinka :tak:ja tak srednio lubie ale T się ucieszy :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry