- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ania-aneczka
Fanka BB :)
U mnie dziś znowu pomidorówka
generalnie co tydzień mam to samo tylko w różne dni hahaha :
Mamcia_86
Fanka BB :)
A ja dostałam fajny przepis na rogaliki z prazonymi jabluszkami od cioci mojego M. i 2 godz temu je upiekłam, a juz prawie wszystkie zjedli ;-) Takich mam łakomczuchów w domu...
Też bym zjadła sobie lody. Ja bardzo lubie pistacjowe, polane czekoladą i kroje kawałki bananów, część miksuje blenderkiem i polewam wierzch i sypie płatki migdałowe. Uwielbiamy to
Jak jestem troche nerwowa i krzykne na mojego małża, to potem mi jest przykro, bo on taki cierpliwy i kochany, to mu to serwuje, bo to łasuch
Oprócz tych lodów zjadłabym jeszcze kotleta w piersi kurczaka z pomidorami... mmmmmmmmmmmmmm pycha!!!

Też bym zjadła sobie lody. Ja bardzo lubie pistacjowe, polane czekoladą i kroje kawałki bananów, część miksuje blenderkiem i polewam wierzch i sypie płatki migdałowe. Uwielbiamy to

Oprócz tych lodów zjadłabym jeszcze kotleta w piersi kurczaka z pomidorami... mmmmmmmmmmmmmm pycha!!!
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
u nas dziś na obiadek odmrażane coś będzie a co
za to na kolacyjkę piersi z grilla i pomidorki z ogórkiem i mozarelką mniam
zastanawiam się tylko czy coś słodkiego upiec czy kupić gotowca

za to na kolacyjkę piersi z grilla i pomidorki z ogórkiem i mozarelką mniam

ja wczoraj byłam na gołąbkach u sis, więc dziś obiecane z wczoraj spagetki, ale to mąż zrobi 
na na luch lecę na uczelnie na naleśniory z serem mniam mniam...
na śniadanko miałam takie letnie kanapki
)) M. zrobił
)))
no i jeszcze miałam słodyczy nie jesć, a pożarłam wczoraj pół paczki takich orzeszków w czekoladzie z Biedry...
na na luch lecę na uczelnie na naleśniory z serem mniam mniam...
na śniadanko miałam takie letnie kanapki
no i jeszcze miałam słodyczy nie jesć, a pożarłam wczoraj pół paczki takich orzeszków w czekoladzie z Biedry...

reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: