reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Moja słodka opowieść :)
Weszliśmy dzisiaj po lekarzu , do piekarni ... Mielnik . Stał przed nami pewien młody mężczyzna , i kupował ciastka i pączki . Ja się rozejrzałam i upatrzyłam sobie " Pączek z malinami " o jezusie jak mi się oczy zaświeciły ! MUSZĘ GO MIEĆ . takie były moje pierwsze słowa w głowie , mówie do B. że z malinami chcę i drugiego ze śliwką . Młody pan przed nami wybierał wybierał , i zbliżył swój wzrok do tego MALINOWEGO PĄCZKA :szok: !! nieeeeee !! on go nie może kupić ... pomyślałam sobie , i patrzyłam na niego dosłownie tak :szok: i młody mężczyzna mówi " i jeszcze może...." na co Bartek " Ten pączek z malinam już jest zaklepany " :-D młody mężczyna speszył się , i wybrał pączka z dżemem ... :-D B. mu podziękował bardzo serdecznie , Pani w kasie pyta mnie " Co podać ? " a ja , zadowolna jak mała dziewczyna mówię " Pączka z malinami " :-D a ona " aaa to ten zaklepany :) " hihi...wyszłam taka zadowolona że świat wydawał się różowy :laugh2: a mój B. taki dumny że zawalczył o moje :laugh2: jaka była przyjemność z jedzenia go...POLECAM WSZYSTKIM PĄCZKA Z MALINAMI Z CUKIERNI/PIEKARNI MIELNIK :laugh2:

Mońcia dobre to było:-D ja tez sie tak zachowuje, jak cos sobie upatrze lub mi sie zachce to musze miec i koniec:-Dmój N smieje sie że ze mną teraza to jak z dzieckiem:zawstydzona/y:

a ja mam na cos ochotę, a nie wiem na co:confused::confused: chodzę co chwila do mamci lodówki i podglądam:-D:-D a że dzisaij impreza to jeść jest co... a ja nie wiem co bym zjadła:rofl2::rofl2::rofl2:
skąd ja to znam???:-)

.... ale princessę mleczną idę wciągnąć:-D
u mnie ostatnio horalki mleczne to podstawa:-D
dziewczynki jako iż niedługo wielkanoc może podzielicie się jakimiś przepisami na śledzika??

reklama
a ja znowu pomysłu brak .... ochotę mam na ziemniaki chyba ...ale co do tego ? moze nic :D ?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry