reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachcianki?:):):):):)-Wszystko o jedzonku:)

makrelka Rusałko to chyba na chłopczyka:) u mnie w dalszym ciągu królują ogórki kiszone- pychotkaaaaaaaa

reklama
Trzymam kciuki Rusałko!! Nie zapomnij sie pochwalić, jak tylko wrócisz!!

A mnie się dzisiaj zachciewa czegoś wędzonego. Już nawet zadzwoniłam do mojego męża, żeby go poinformować, że zabiera mnie dzisiaj do restauracji :) Chyba wreszcie zdarzyła mi się zachcianka :) Mniam - juz nie mogę się doczekać - coś mocno uwędzonego, pachnącego, a do tego kiszony ogóreczek!! Jeszcze piwko by sie przydało, ale mój mąż pod tym względem jest bardzo ortodoksyjny - nawet łyczka nie dostanę :p Ale zasadniczo go rozumiem i sie z nim zgadzam, więc wojny nie będzie :)

A za mną piwko biegało, biegało i w koncu uległam- kilka łyków:))) witaminka B w końcu:)) zreszta od tamtej pory już nie mam na nie ochoty- a lekarz powiedział, że to nic strasznego- najwidoczniej organizm potrzebował, a dzidziuś zweryfikował i już jest fefefe.

a jednak to Klaudysi tak makrelka smakowała..i dziewuszka moja uwiellbia grzyby pod kazda postacia:)- czy to marynowane, w sałatce, sosik, pieczareczki duszone..czy też jak dzis boczniaki smazone- mniam!

Bede dzisiaj jadla oslawione z forum buraczki:)))))
Przed chwila zjadlam kapusniaczek - oj jak mi smakowal
I wciaz maslanka truskawkowa na topie - chyba ja moge nazwac zachcianka - bo sie prawie zalamalam jak zadnej w sklepie nie mogalm znalezc.
A dzisiaj pilam mieszna truskawkowo-rabarbarowa - tez pyszna!!!!!

Ja sie zajadałam tak buraczkami czerwonymi..ale chyba na jakis czas pas..przejadly mi sie.
Teraz przodują w/w grzyby i ogórek surowy!

my sobie dzisiaj zrobilismy pyszna kaczke z ananasem i sosem slodko-kwasnym!
dawno nie jadlam czegos tak dobrego!
Rusalko mi tez grzybki po glowie chodza, w swieta objadalam sie marynowanymi i wciaz mam na nie ochote, ale moj przewod pokarmowy jakos nie przepada za grzybkami.............

mam tez nowy sloiczek fety i nie moge sie doczekac, zeby bylo rano i moc go zjesc(bo obiecalam sobie pomyslec zanim cos zjem hihi tzn nie odchudzac sie, ale jakos tak nie jesc nigdy np z nudow)

reklama
Do góry