Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Krecik jakby to było blisko to zaraz bym była u ciebie ,straszną mam ochotę na owoce ,ale jutro bede na placu to może coś wyczaję.
Na lody już mi przeszło ,chyba się przejadłam. teraz to nie mogę się doczekać TRUSKAWECZEK z mojego ogródeczka ,pychotka .Ciekawe czy coś zostanie do zamrożenia hi hi hi
A mężulek mi dziś przytargał z pracy serniczek na zimno z galaretką w kosteczkach, mówię wam pychotka ,robią pyszne ciasta i wszystko na naturalnych składnikach .Ja też się zaraz rozchoruje hi hi hi :laugh:
O a ja we wtorek kupilam galaretki w cukrze takie kolorowe i kurcze sama jez zeżarłam w kilka minut (a było ze 25 dkg) i wlasnie mi Wiolu o nich przypomniałas, musze chyba isc sobie kupic - kilogram od razu )
Wczoraj wieczorkiem mezulek zrobil mi pomidorki z mozarelka i octem balsamicznym!!! Pychotka tym bardziej ze nie ja robilam, zawsze lepiej smakuje gdy ktos inny zrobi!!!