reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zachcianki

melduję,że dopiero zaczynam jeść WASA od dziś wieczorem bo dopiero kupiłam...dosłownie nigdzie nie było tego z 3 zbożami! :)

reklama
ja nie moge WASY, bo mnie od razu gardlo boli - i tak mam juz podrażnione przez te katary pyłkowe :) Z reszta ostatnio jakos w ogole nie chce mi sie jesc, tzn zjadłabym COŚ tylko nigdy nie wiem CO dokladnie... i tak krążę miedzy pokojem a kuchnią i robię tylko przeciąg w lodówce.
Chociaz od wczoraj jest lepiej bo byliśmy na wielkich zakupach zywieniowych i mam troche zapasow - bedzie w czym wybierac. Poki co jestem po opakowaniu twarozku i pęczku rzodkiewek, a no i kawka obowiazkowo od rana :))

a ja mam antyzachciankę na śledzie-przed ciążą owszem, nawet dobrze mi wchodziły ale teraz na samą myśl robi mi się niedobrze, bleee

co do zachciewajek  ::) to  mi się zachciało robić szarlotkę  ;D i spaliłam  :D  :D  :D (czytając bb)  ;)

Tradycyjnie zapraszam na spaghetti bolognese...dlaczego ja wrzucam zawsze podwojne ilosci makaronu do garnka :-[...ktoras, chetna?

mmm....Jagusia...spagetti.....chodzi za mna od rana:):)..a Ty masz nadwyżke:)co za zbieg okolicznosci:)to ja prosze o jakas wirtualną przesyłke zeby jeszcze ciepłe doszlo:)hehe

własnie pozarłam loda orzechowego z nugatem i truskaweczki ze smietanka pychotka ale strasznie chodzi za mna NEKTARYNKA a jeszcze nigdzie nie widziałam

Basieńka,ja też dziś będę wcinać lody orzechowe :) Na Jagusi spaghetti chętnie się wproszę :laugh: Apogeum słodyczowe osiągnę w najbliższych dniach,teściowa przysłała chyba z 20 kilo słodyczy z USA ;D Teraz wcinam takie cienkie płaty czekoladowe z drobnymi orzeszkami :)

Przyznam szczerze ,ze przez ta zgage nie mam na nic ani zachcianek ani wogole ochoty.
Nawet moje dotad ulubione owoce leza w lodowce i sie zaczynaja psuc.

Raczej mam awersje do jedzenia a nie zachcianki.

reklama
Oj,ja wręcz przeciwnie,zjadłabym truskawek i brzoskwinię... :p Basieńka,gdzie kupiłaś juz truskawki??????Chyba te w opakowaniu? Bo u mnie jeszcze nie ma na wagę :(

Do góry