Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
pychotka co a pozniej załoze sie ze wszystkie bedziemy płakac i zamias brzuchow bedziemy prezentowac cellulit na pupie hi hi napewno juz zadna z nas nie napisze uhh jaki sliczny!!! ;D ;D
A ja od wczoraj mam ochotę na sernik na zimno z galaretką i truskawkami,ale ponieważ truskawek jeszcze nie ma to zrobie z pomarańczami....mmmm....aż ślinka mi cieknie!
A tak wogóle to postanowiłam wprowadzić sobie jeden nowy nawyk żywieniowy na poczet niedługiego odchudzania... ;D Od dzis nie jem białego chleba na codzień,od czasu do czasu bułeczkę a zamiast tego chlebek Wasa...zobaczymy co mi z tego wyjdzie
OLU JAK WYTRZYMASZ TO GRATULUJE JA NIE WYOBRAZAM SOBIE SNIADANKA BEZ PYSZNEJ SWIEZEJ BUŁECZKI Z SERKIEM I WOGOLE UWIELBIAM TO JEJKU ZARŁOK SIE ZE MNIE ROBI OSTATNIO.DZIEWCZYNY DZISIAJ SOBIE USWIADOMIŁAM ZE TO JUZ 31TYDZ JUZ TAK NIEWIELE CZASU IIIIHAAA CIESZE SIE ;D