reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zachcianki

ROBIE DZISIAJ NA OBIADEK NALESNIKI Z KURCZAKIEM I KAPUSTA PEKINSKA POLEWANE SOSEM CZOSNKOWYM PYCHOTKA GORZEJ Z ODDECHEM HI HI ;)

reklama
jesli mowa o sosie czosnkowym to CHCĘ KEBABA!!!!!!!!Ale mam smaka! Chyba wyciągnę męża i wieczorem pojedziemy i sobie wszamię...w końcu dziś Dzień Dziecka,no nie? ;D

Olu czytajac twoj post az otworzylam buzie ze zdziwioenia!!! Mozesz mi wierzyc albo nie ale przed pol godzina powiedzialam do Kristiana ze pozniej pojedziemy po kebab!!! tez mnie wzielo i juz mi slinka leci ale musze jeszcze poczekac bo chlopcy montuja jakas maszyne w garazu!!! Ale numer a raczej zbieg okolicznosci!!!!

Widzę że wy teraz to różnorodnie się odżywiacie a mnie przerzuciło na pomidorki i ogórki ,reszta może nie istnieć ,no i oczywiście raz w tygodniu lody czekoladowe

SMACZNEGO WAM ŻYCZĘ !!!

Normalnie slinię sie Krecik ale musze czekac bo Darek pojechał do babci p-o łóżeczko po jego siostrze i będziemy odnawiać może jutro,ale potem nie ma zmiłuj i na kebaba! :)

Kurcze, cos z naszymi jaźniami jednak jest - ja dzis zrobilam kurczaka w sosie smietanowym z czosnkiem i pieczarkami.

reklama
Do góry