reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zachcianki

nawet nie wiecie jak mi się chce truskawek!!!!! ale jak wczoraj zjadłam dosłownie 5 szt to mały taki cyrk odstawił wieczorem, że dwa karmienia pod rząd dałam mu sztucznego z butelki bo kolki czy jakas inna cholera były straszne!!!!

reklama
NO TO MAMUSKA PILNUIJ SIE NA RAZIE MUSISZ SOBIE ODMOWIC WIELE RZECZY JAK CHCESZ W MIARE FUNKCJONOWAC W DZIEN I W NOCY JA WIEM ZE JAK CZŁOWIEK NIE MOZE TO WTEDY MU SIE NAPRAWDE CHCE ALE WYTRZYMAJ DLA WAS OBOJGA

obiecałam mezusiowi placki ziemniaczane zrobic lezy w szpitalu biedak po operacji ale jak pomysle o tym to sie sama zaraz usmaze przy tej patelni:-)

mmm...takie z młodych ziemniaczków? Aż slinka cieknie! Ja jadłam na obiadek devolai'a z ogóreczkiem kiszonym i serem w srodku (mąż robił) i młodą kapustkę i ziemniaczki z koperkiem,pyszne było! :) przed chwilą wstawiłam do lodówki sernik na zimno z truskawkami i galaretką,będzie wyżerka na wieczór :)

ja wlasnie jestem koszmarnie glodna ale nie wiem co bym zjadla :-[ ;) Musze isc przekopac lodowke w poszukiwaniu smakolykow :laugh:

po prostu świetnie teściowe mieli przy okazji odwiedzin zawieźć do szpitala mezusiowi plackow ktorych mu nasmazylam a oni dzisiaj nie jadą...fajnie ja go odwiedzac nie moge zeby zadnego syfu sie w szpitalu nie nabawic i te placki sama se moge zjesc ale zadna to przyjemnosc:-(

Biedny mezus!! To nikt go nie odwiedzi??? Szkoda twojego wysilku i poswiecenia!!! Przy tym upale smazyc by mi sie nie chcialo!!! Tak to jest z tesciami!!!

reklama
zjadam ogromne ilosci lodow jak tak dalej pojdzie to bede miała małego pingwinka ;D :laugh: :laugh: do tego kupiłam sobie dzisiaj ogromny kawał ciasta maslanego z truskawkami mniam ale to na pozniej musze wytrzymac

Do góry