• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zachcianki

reklama
hmmm Kaju to chyba normalne, ja 2 dni po porodzie miałam sen erotyczny tak mocno, że prawie z orgazmem! to juz chyba zboczenie!

ORGYGINALNIE JA TEZ MAM OCHOTE NA SEKSIK TYM BARDZIEJ ZE TERAZ MOGE A MOJ CHŁOP JEST PRZERAZONY ALE JA JUZ COS WYMYSLE W KONCUN ZNAM GO LEPIEJ NIZ ON SIEBIE HI HI

tez bym juz poszalala.... a tak to rzeczywiscie jak slon i to taki ktory sie szybko meczy tylko pamietajmy ze czeka nas jeszcze polog i gojenie sie ran zanim zrealizujemy nasze zachcianki:-)

NIESTETY WSZYSTKIE JESTESMY TEGO SWIADOME CIEKAWE CZY POZNIEJ BEDZIEMY MIAŁY NA TO TAKA OCHOTE CZY LYKO BEDZIEMY CHODZIC I MARZYC O TYM ABY SPOKOJNIE ZASNAC I PRZESPAC CAŁA NOC HI HI

Dziś jest taki gorąc że nawet nie ma się ochoty jeść ,więc dzis na obiadek ugotowaliśmy makaron i polalismy zimniutkim jogurtem truskawkowym .Dzieciom aż się uszy trzęsły :laugh: :laugh: :laugh:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry