reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zachcianki

reklama
Ja przez te upały starciłam apetyt, aż mam wyrzuty że zaniedbuje kulinarnie chłopa, ale on chyba rozumie że gotowanie podniesie temperature w mieszkaniu :)

Magdusiu ale my też nie gotujemy bo nikt nawet nie chce jeść ,taki jest upał .Ja nawet śniadania ani obiadu nie jadłam tylko piłam jogurty z truskaweczek i wodę mineralną .Dopiero niedawno zjadłamkanapki z serem bo nic innego mi nie podchodzi

No wlasnie, tylko czy to nie zaszkodzi maluchom jak tak nic nie jemy? Przeciez musza miec duzo siły zeby sie przecisnać :)

Co zrobić jak się nie da ,raczej nie zaszkodzi maleństwu jak nie zjemy parę razy obiadu .Ja piłam ten jogurt z robiony z truskawek także na pewno nie jest poszkodowany

A moj Bartek niesety je i je :laugh: Zanim wroci z pracy dzwoni czasem co na obiad ::) Ja tez jem bo jak juz ugotuje to co mam robic ale chetnie pojadlabym jakies same warzywka albo ziemniaczki z kefirem a on tylko mieso i mieso :p
Co ja sie z nim mam ;) :laugh:

Twój Bartek to tak jak mój tato ,MIĘSOŻERNY hi hi hi :laugh: U nas w ogóle jedzenie nie schodzi ,jedynie co Kamil to płatki z zimnym mlekiem ,chyba krowę kupię :laugh: :laugh:.Ostatnio zrobiłam pomidorówkę z ryżem która dzieci uwielbiają ,i mogłam sobie ją wsadzić w buty .Dobrze że mam psa ,on lubi pomidorową :laugh: :laugh:

moj tez tylko mieso i mieso, zupe nazywa -zupina - tak jakby gorsza byla a ja uwielbiam zupki zwlaszcza jak sama zrobie to wiem ze wszytsko w nich jest i czesto zmiksowane warzywka z mieskiem ze ejst taka pyszna i gesciutka dzis taka zrobilm mniam...

reklama
Poisy moj dokladnie tak samo ::) Ja tez uwielbiam zupki i moglabym je jesc na okraglo a on jak widzi zupe to tylko pyta co na drugie :police:

Do góry