reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zachcianki...

reklama
Ja w czoraj widziałam chyba po 10 zł za kg no bez przesady...wiec jak narazie kupuje sobie mrozone za 3zł i na koktajl sie nadają jak najbardziej! pozdrawiam :D

To u Was przynajmniej sa :) Bo u nas jak nie bylo tak nie ma :) Mrozone tez niezle, ale nie ma to jak swiezutkie, soczyste, slodkie truskaweczki :)

A mnie cos dzis naleciało na chałke wiec zakupiłam no i ptasie mleczko ,ktore tez uwielbiam.. ;D

Ptasie mleczko - zwlaszcza waniliowe - jest mniamusne ;D ;D ;D Ale ja nie moge czegos takiego kupowac, bo jak mam to za jednym podjesciem wpieprze cale 'pięterko' ;)

Ja to tylko słodkie jem..codziennie musiał byc prince polo a od tygodnia codziennie wsuwam rodzynki w czekoladzie a dzis od rana ,mam jakąs chęc zrobienia ciasta hmm najlepiej takiego z torebki np kopiec kreta albo karpatka..hmm narazie musze sie napic kawki inki z mleczkiem ;) miłego dnia!! :D

Hmm, kawe inke zaraz sobie zrobie... Czekolady bym zjadla, najlepiej ilosc nie z tej ziemi, mam taki apetyt, ze szok!! A zaraz tez usmaze sobie chlebek w jajeczku, tak jak lubie najbardziej :) na zloto i lekko posolony, mniam :D

Wiecie na co mnie dzisiaj dopadlo?? Na kotlety ziemniaczane z sosem grzybowym. Robicie czasami?? Ja tak, i nawet przekonalam do moich kotletow meza, bo jego mamy zupelnie mu nie smakowaly - nie dziwie sie, sa twarde, gumiaste i bez smaku, a moje sie rozplywaja... No i dzisiaj bede robic ;D

Karoo tez czasem takie robie , sa pycha, ja wogle jestem ziemniakożerca placki ziemniaczane to mój nałóg... ;D

reklama
Karoo ja poprosze przepis na te twoje kotleciki ;D
Bo mój K. (teściowa chętnie by codziennie robiła zupy, wczoraj pierwszy raz jadł jajecznice z pieczarkami-też sie zdziwiłam)też lubi moją kuchnie ale już mi powoli brakuje pomysłów ::) czy te kotlety to jak placki ziemniaczane czy to cóś innego???
Poprosze o przepis ;D
Co do słodyczy to jakoś tak mam że jestem spokojniejsza jak coś mam w domu, bo jak nie to mnie nosi i idę kupic choćby miały leżeć 2dni (uwielbiam Grześki ::) )a raczej nawet 1 dnia nie leżą ;)

Do góry