reklama
Katka
Użyszkodnik ;)
ja nadal jadlabym w kolko wedline, kielbaski,miesko..zupelnie jak nie ja...
mleko tez..ale tak zawsze bylo
Ale dzisiaj mam wielka ochote na zupe owocowa..truskawkowa lub jagodowa
Mama obiecala mi juz,ze mi dzisiaj zrobi ;D
mleko tez..ale tak zawsze bylo
Ale dzisiaj mam wielka ochote na zupe owocowa..truskawkowa lub jagodowa
nadia
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Hehehehe, oj te zupki!! Dla mnie przed ciążą zupy mogły nie istnieć, jadłam tylko na niedzielnych obiadkach u mamusi; natomiast teraz to z kolei jadłabym tylko zupki, i to takie maxymalnie warzywne 
Natomiast wczoraj po "wtrąceniu" pizzy, jak nigdy naszła mnie ochota na lody, do tego stopnia że mężusia wypchnęłam na wieczorny spacer z psem każąc zahaczyć o sklep ;D
Natomiast wczoraj po "wtrąceniu" pizzy, jak nigdy naszła mnie ochota na lody, do tego stopnia że mężusia wypchnęłam na wieczorny spacer z psem każąc zahaczyć o sklep ;D
PaulinaAnna
A mnie chodzila po glowie od kilku dni zupka grochowa, i wczoraj wieczorem okolo 24 wstalam z luzka aby namoczyc groch, i dzis mam grochoweczke ;D
Oj te nasze zachcianki.
Oj te nasze zachcianki.
K
kallusia
Gość
Dziewczyny my naprawde jestesmy niezle :laugh: Ja dzis o 3 w nocy sie obudzilam i poszlam zjesc dwa sliczne jabuszka !! a dzis robie placki ziemniaczane mmmmmmmm i jarzynowa :laugh:
Katka
Użyszkodnik ;)
ojej...kallusia..jesz w nocy..mnie nie jest w stanie nic obudzic,a sny mam czasem bardzo smakowite..nawet siku robie dopiero rano...
w tej chwili napilabym sie orenzady,takiej czerwonej,z dziecinstwa,ktora byla sprzedawana w foliowych woreczkach ze slomka...
w tej chwili napilabym sie orenzady,takiej czerwonej,z dziecinstwa,ktora byla sprzedawana w foliowych woreczkach ze slomka...
PaulinaAnna
Katka, niemozliwe ale przypomnialam sobie o tej orenzadce.....oj to byly calkiem inne czasy i te produkty o wiele wiele zdrowsze. Teraz bede snila o tej czerwonej orenzadce 
reklama
Katka
Użyszkodnik ;)
to sorka
ja juz o niej snie,albo chociaz szklaneczka orenzady z saturatora....ech...
Podziel się: