Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Oj tak MoniQa ma w brzusiu chyba córcię :laugh:
A ja słuchajcie chyba juz tak podświadomie sie denerwuję tą dzisiejszą wizytą u gina że na nic nie mam ochoty, nawet na moja kalafiorową :
Nadia nic się nie denerwuj! Zjedz przed wizytą z pół godzinki to popatrzysz jak dzidzia fika Ok pół godzinki, godziny po posiłku dzidzia się najbardziej aktywna zazwyczaj robi I przynoś nam tu same najlepsze wieśći
Ines dobry pomysł z tym pół godziny przed wizytą bo przed ostatnim usg nic nie jadłam, i maluch spał w najlepsze, że aż mój gin musiał go "brutalnie" budzidz :laugh: MoniQa jak tylko wrócę do domku zaraz napisze co i jak; a Wy trzymajcie kciuki, zwłaszcza w okolicach godziny 16
u mnie z tymi zachciankami to różnie bywa. Na początku jadłam ogórki kiszone, śledzie i inne kwaśne rzeczy. Potem (i tak jest niestety do dziś) zaczęłam jeść dużo słodyczy i jabłek, i to pewnie nie zmieni sie juz do konca, bo całą poprzednią ciąże tak przejadłam