Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Gwiazdeczko ja mam juz taka slabą , ale juz widoczna ... a na poczatku mialam taka mala ta linie (oczywiscie tylko ja ją widzialam ;D ) a teraz sie wydluzyla i mąż ja tez juz widzi
ale wcale nie trzeba jej mieć, tzn. nie wszystkie babeczki mają! Ja nie mam ani teraz ani gdy byłam w ciązy z Maciaskiem. To też podobno zależy od karnacji i najczęściej mają te o ciemnej, ja mam wyjątkowo jasną
Wląsnie pieke karpatke ... mniami ... cala moja ;D ... no dobra, dam Krzyskowi 2 kawalki ;D ;D ... a tak mi sie juz chce ze normalnie mnie w zoladku sciska ;D
Aga ja mam podobnie ;D .. smakuja mi takie potrawy proste, ziemniaki ze smiateną, kefirem ... chleb z maslem, z serem topionym ;D ... podobno to normalne ... moja kumpela przez cala ciaze prawie zajadala sie ziemniakami ze smietana ... mysmy ostatnio pojechali do restauracji na obiad, zawsze zamawiam jakas np rybke , ziemniaczki, surowke, zupke i deser, a teraz ... zurek tylko ;D( bo byl najbardziej taki prosty ) i duuuuzo soku pomaranczowego ;D ... nic mi nie smakuje ;D