reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachcianki

Ja i tak obstaję że MoniQa nosi w brzusiu córcię :D Bo taki apetyt na słodkie to tylko mozliwy z dziewczynką :laugh: Ja natomiast zmuszam się do słodkiego przez ten mój niski cukier ::)
U mnie nadal na topie kuchnia włoska, a dokładnie róznego rodzaju spaghetti, mniam :) Ostatnio mama do mnie dzowni i pyta co robią, mówie jej że własnie sobie szykuję drugie danie i ppytam ją "jak myślisz co sobie robię" , mama wybuchła śmiechem i odpowiada "na pewno kluski" :laugh: Jejciu jak tak dlaej pójdzie to apetyt synka na kluski sprawi że będę mieć biodra rozmiarów szafy gdańskiej ::)

reklama
A u mnie to róznie jest. Wciąż mam ochotę na dania kwaśne, ostre itp. Ostatnio fasolka po bretońsku, dziś zrobiłam wielki gar chłodnika i zjadłam go już dwa talerze i to pewnie nie wszystko jeszcze na dziś ;) Mam też ochotę na rybę której normalnie nie lubię, na makarony z różnymi sosami również. A żelki ale o smaku coca coli to u mnie hit!!! Ostatnio pół paczuszki na raz zjadłam ;) Teraz takie kwaśne gumy fritt wisienkowe i cytrynkowe. Aha no i herbatę zaczęłam pić a ja herbaty nie lubię i jak od czasu do czasu wypijałam to taka słabiusieńką bez cytryny i cukru a teraz najpyszniejsza jest taka dość mocna z dużym kawałkiem cytryny i łyżeczką cukru :) No i od jakiegoś czasu (w sumie to od wczasów nad morzem) codziennie mam ochotę na coś słodkiego typu jakiś batonik itp... A do tej pory nie mogłam na słodkie patrzeć :)

Ale się rozpisałam  ::) :o

A u Ciebie MoniQa to ja też jakoś dziewczynkę obstawiam ;) Zobaczymy już niedługo! Nie mogę się doczekać żeby poznać płeć i zobaczyć USG Twojej Kruszynki :)

Nadia, Ines ja tez sie juz doczekac nie moege .. w piatek zobaczymy co tam moje malenstwo miedzy nogami ukrywa ;)

A mnie dzisiaj wzielo na pulpety z ziemniakami w sosie koperkowym z mloda kiszona kapusta ;D

U mnie też bardzo różnie ale przeważają słodkości

W sobotę na urodzinach mojego taty wypiłam prawie litr wody spod korniszonów zagryzając żelkami - bardzo pyszna kombinacja - jakoś nie wiem czemu nie chcieli na mnie patrzeć jak tak sobie zajadałam i popijałam  ;D

a dziś zaraz po pracy jade zakupić ciacho ze śmietaną, które chodzi za mną juz od 2 dni mniam

A ja znowu pichce ::) .. tym razem tort capuccino i ciasteczka czekoladowe ;D .. zapraszam na wyzerke mamuski :) ;)

A ja mam zachcianki na slodkie, ostatnio do sniadanka tylko kakalko a w miedzy czasie czekoladka albo cukiereczek no i paczki. Jeju ale m,nie bierze. Ostatnio na USG moja dzidzia lykala wody plodowe, lekarz stwierdzil, ze dzieciaczki tak robia jak wody sa slodkie hihihi a potem babelak mial czkawke. Miewa ja zreszta czesto, podobno cwiczy przepone. AAAAAAhhhh juz nie moge sie doczekac....

Gwiazdeczka to ja rowniez mam slodkie wody plodowe, bo obiadam sie od rana do wieczora slodkim w kazdej postaci, w tym momencie sa to lody bo chlodza zabek po dentyscie :)

reklama
Do góry