Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja juz kupiłam raz truskawki i sie bardzo rozczarowalam, były mimo ze czerwone to raczej kwaśne W sumie słonka nie było i nie mialy jak sobie porządnie dojrzeć, więc co tu się dziwić.
Ojoj dziewczeta co to sie teraz u mnie w domu dzieje ... szal truskawkowy ;D
Na sniadanie - bulka z truskawkami
Do obiadu - koktajl truskawkowy badz kompot truskawkowy
Na podwieczorek - legumina z truskawkami , truskawki ze smietana lub same truskawki
Kolacja bulka z truskawka
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
W miedzy czasie zagryzanie truskawek i arbuza ;D
Wczoraj dorwalam sie do truskawek, zakupilam 2 kg i uwazam ze to i tak za malo .. pochlaniam je z predkoscia swiatla ;D
Ja chyba też dziś pójdę po truskaweczki, aczkolwiek obawiam się czy w związku z brakiem słonka będa słodkie? : Nic najwyżej dodam dużo cukru którego w mojej krwi ciągle za mało i jogurciku naturalnego ;D
Nadia ja tez sie zastanawialam czy bede slodkie, dlatego koniecznie musialam sprobowac na miejscu ... sa pyszne... slodziutkie i soczyste .. mniami ... palce lizac :
Właśnie pochłaniam arbuza, a w kolejce czekają truskawki i czereśnie. Do zrobienia czeka cała zielenina do tzw. chłodnika (nie miałam go w planie ale jak zobaczyłam buraczki młode to nie miałam wyjścia, musiałam kupić ;D ;D ;D ;D
ja dzis kupilam 2 kg juz powoli tanieja na szcezscie - dzis u nas byly po 4 zl za kg. troche za malo slodkie, ale trudno sie skrzyc, jesli sloneczka wogole nie ma ...
a poza tym to ja ostanio mam rzut na slodycze. szczegolnie lody kupilam w niedziele litr i juz zostala tylko polowa ...