Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A wiecie co ostatnio uslyszalam, ze jak kobieta w coazy je rano platki na mleku to na chlopca Mam nadzieje ze sie sprawdza bo ja rano tylko platki z mlekiem
Wiem ze glupie te zabobony ale juz 3 razy z wrozb i zabobonow chloapk mi wyszedl
Robilyscie sobie wrozbe z obraczka na nitce?? przeciagasz obraczke przez nitke lapiesz koniec nitki... puszczasz sznureczek z obraczka nad lewa reka, dotykasz obraczka reki i lekko podnosisz zeby sie uspokoila, jak buja sie w przod i w tyl to chlopiec jak sie kreci dookola to dziewczynka, tak mozna sprawdzic ile sie bedzie mialo dzieci jak za trzecim razem nie drgnie to znaczy ze bedziesz miec tylko dwojke i tak do skutku
Z Noemi wyszlo najpierw ze dziewczynka teraz chlopiec i wychodzi ze to bedzie koniec moich porodowych mek
Violett:-) Ja tez nie mam obraczki wystarczy pierscionek w ksztalcie obraczki albo jak masz jakas kolezanke z obraczka to niech ci pozyczy na chwile mowie ci ze sie sprawdzi
ja tez chcialam po dwoch latach a wyszlo tak ze miedzy dziecmi bedzie roznica roku i 10 miesiecy takze nie zawsze jest tak jak bysmy sobie przewidywaly
a ja wlasnie tez bym cos zjadla ale pewnie beda to płatki
A własnie wczoraj zjadlam arbuza, pyszniutki Moj kochany P. był wczoraj prawie 50 km odemnie i mial zostac u mamy na noc, ale jak mu powiedzialam ze chce mi sie arbuza to przyjechal od mamy hehe. Ale nie oplacalo mu sie zbytnio bo obecnie tam pracuje i nie zawsze przyjezdza, bo jak konczy prace o 20 to potem odemnie musi jechac po 5, wiec jest u mamy obecnie. Ale jak cos chce to bedzie