Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a ja wczoraj zaszalałam zrobiłam sobie domowe frytasy z młodych ziemniaków! Mniam ale były pyszne... Do tego miałam zawijańce z ogórkiem cebulą i marchewką i mizerie. A dzis robie na obiad nalesniczki z serkiem danio
A ja od wczoraj wciągam zaciereczkę na mleku taką lekko posoloną a do tego kanapki z dżemem truskawkowym... aaaa od mojego obżarstwa dużo mi nie przybyło-30 deko od początku ciąży...
dziewczyny pomocy ! Mam taka ochote na kiełbache z grilla ze zaraz oszaleje A wszedzie wokól tylko czuc zapachem pysznej kielbaski A ja nie mam możliwosci zrobienia grilla w bloku!!!
kasiazar ja tez ostatnio maialam ochote na kielbaske z grila i musialam sie zaspokoic kielbaska zrobiona na patelni tez byla dobra ) Miłka79 ja dziennie musze zjesc kilka kanapeczek z dżemem truskawkowym ) mniam mniam