• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zachciewajki :)

Dziewczyny jeszcze jedno pytanko, bo slyszalam podzielone opinie i nie wiem gdzie jest prawda, jak to jest z jedzeniem nabialu w ciazy np jogurty, ser zolty, mleko, czy mozna czy raczej nalezy unikac? Bo nie wiem czy kupic czy nie???

reklama
Dla mnie nabiał jest bardzo ważny,nie wyobrażam sobie dnia bez twarogu czy kefiru i oczywiście mleka do kawy.Moim zdaniem najlepsza dieta to zróżnicowana dieta.

Juz po zakupach. Kupilam chyba najwiekszy mix wszystkich smakow swiata, od slodyczy, ciasteczek, po owoce, warzywa, suszone sliwki po sledzie, mieso...itd masakra, teraz nie wiem co jesc :) i nie jem nic :)

Ja chyab przestanę odwiedząć ten temat bo co przeczytam to zaraz mam na to ochotę :-)

Wg mnie można w umiarkowanych ilościach wszystko jeść.

Czytałam tylko kiedyś w książce że nie powinno się jeść nabiałów z mleka koziego, i serów pleśniowych.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry