• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zachciewajki :)

reklama
dziewczyny słuchajcie a jak z jedzeniem w sensie wagowym??
Bardzo się ograniczacie?
Ja się boję żeby nie przesadzić ani w jedną ani w druga stronę.
Naturalnie jem białko i staram się jeść regularnie tylko wieczorami mam jakieś napady na żarcie i się powstrzymuję bo nie chcę za bardzo przytyć.....
i nie wiem czy to dobrze.
A ja wogole sie nie stopuje, jem to na co mam ochote :) Jem czekolade, slodycze normalnie wszystko, od czasu do czasu jakiegos kebaba czy cheesburgera i przytylam 2 kilo ( wazylam sie w piatek i waga pokazywala 52, ale to o godzine 1 w nocy sie wazylam i to bylo po calym dniu jedzenia i na koniec skonczylo sie na grilu) wiec nie wiem jak to z moja waga. Zobaczymy we wtorek :)

Oooo tak koktajl z truskaweczek, mniam mniam dzisiaj go pije caly dzien :)

A ja cały czas mam ochotę na słodycze. Myślałam ze będę mieć dziewczynke a tu na usg synuś się pokazał:)
Nie wiem czemu ale wszyscy mi mówili że na dziewczynkę wyglądam:)
Jestem w 19 tc i narazie przytyłam tylko 1kg:( Lekarz powiedział żebym sie narazie nie martwiła ale zawsze jakiś niepokój jest...

Ostatnia edycja:
U mnie też po słodyczach pokazał się Szymonek :-) ale akurat dla mnie to było cudne :-)

Ja w sobotę zwariowałam na punkcie bobu :-) ugotowaliśmy i zjedliśmy całe kg :-) wczoraj znowu kupiłam ale nie było już czas żeby go zrobić więc będzie dzisiaj.

A ja mam szał na arbuzy :D Wczoraj tak sie w nocy najadłam ze praktycznie co 2-3godz siku latałam :D Ale to nic... Zapycham się nim dalej ale już jestem mądrzejsza zeby nie na noc :D

Ja to się juz przeprowadzki nie mogę doczekać jak będą Panią w swojej kuchni :D Ale będzie gotowanie :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry