Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja dziewczynki jestem przeszczesliwa bo jade na chrzciny i juz widziałam menu i tam bedą np. rogal schabowy, kotlet zbujecki ,zrazy wolowe w sosie własnym, rosołek, cos tam zawijane w boczku, kalafior z bułką tarta, młoda marchewka, fasolka szpaaragowa, frytki ( :-))piers z indyka w galarecie, szparagi w galarecie, łosos w galarecie, sałatka jarzynowa, wedlinki, galaretka drobiowa, sałatka z pomidorów z cebukla , sałatka z fety,...i ciasta z cukierni staropolskiej z bydgoszcz ( niebo w gebie ) i tort bezowy domowy mojej cioci najlepszy na swiecie !!! Wiecej nie pisze bo juz teraz mam slinotokDDD
Ja od kilku dni jem absolutnie wszystko...Mam mieć chlopca a strasznie ciągnie mnie do słodyczy i owoców
Dzieki! Ja teraz tez mam slinotok ;-)A ja dziewczynki jestem przeszczesliwa bo jade na chrzciny i juz widziałam menu i tam bedą np. rogal schabowy, kotlet zbujecki ,zrazy wolowe w sosie własnym, rosołek, cos tam zawijane w boczku, kalafior z bułką tarta, młoda marchewka, fasolka szpaaragowa, frytki ( :-))piers z indyka w galarecie, szparagi w galarecie, łosos w galarecie, sałatka jarzynowa, wedlinki, galaretka drobiowa, sałatka z pomidorów z cebukla , sałatka z fety,...i ciasta z cukierni staropolskiej z bydgoszcz ( niebo w gebie ) i tort bezowy domowy mojej cioci najlepszy na swiecie !!! Wiecej nie pisze bo juz teraz mam slinotokDDD