Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam nadzieję, że Nam wszystkim się uda ... najlepiej za pierwszym razem Witaj, ja mam te same urojeniaA adzia ma już urojenia...mdłosci,zawroty głowy.itp
miałyscie tak kiedys???
także się nie przejmuj, nie jestesmy zresztą same
adziamx3 urojeniami sie nie przejmuje jak mi spoznia sie miesiaczko to juz mam mdłosci:-) i wogole
;-)
Witam, trzymam kciukiMy zaczęliśmy starania w grudniu 2006
Póki co czekamy, oby nie za długo![]()
Właśnie, a jakie to niesprawiedliwe, buuuuBo bardzo czesto jest tak ze ci ktorzy chca musza poczekac a ci ktorzy nie to chop siup i juz ciaza jest:-) :-) :-)
Równiez witam i trzymam kciuki :-)Witajcie...
no to widzę, że chyba wreszcie trafiłam we właściwe miejsce... Ostatnio podjeliśmy z mężem decyzję, że właśnie nadszedł ten czas by rozpocząć starania nad naszym małym Skarbem... I jak widzę nie my jedyni ...:-) hihihihMam nadzieję, że Nam wszystkim się uda ... najlepiej za pierwszym razem
![]()
Witam Cię agat serdecznie :-) . Też mam nadzieję, że się uda za pierwszym razem (Tobie, mnie i wszystkim którzy sobie tego życzą). Fajnie by było załapać się jeszcze na 2007r.;-)
No to trzymam za was kciki no za siebie rowniez:-)
Kurcze od takiego napięcia i zaplanowanego "robienia dziecka" to można w pewnym momencie nabrać awersji do seksu ;-)