reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
HEJ DZIEWCZYNKI JESTEM JESTEM ALE PO TYM CO JA WCZORAJ PRZESZLAM NIE MAM SILY MYSLEC A CO DOPIERO PISAC:szok: WYOBRAZCIE SOBIE ZE MOJ CHLOP OD RANA WCZORAJ WIEDZIAL ZE WIECZOREM ROBIMY DZIDZIE CHLOPAKI POSZLY SPAC JA GOTOWA A ON DO MNIE ZE NIE ROBIMY ZADNEJ DZIDZI BO BEDZIE NA 100 CHLOPAK I KONIEC:szok: ZE MAMY CZAS ZE 10LAT JESZCZE MAMY:szok: JA DO NIEGO CZY ON ZAPOMNIAL ILE JA MAM LAT?ZE ZA 10L TO JA BEDE BABCIA :-) MYSLALAM ZE OSZALEJE TLUMACZE DZIADOWI ZE PO CO TE 2M STARAN ZE LYKAM WSZYSTKO CO SIE DA ZEBY CHOCIAZ SPROBOWAC ZAPLANOWAC TE PLEC A ON SWOJE I WIECIE CO ZROBILAM DOSLOWNIE SAMA SIE OBSLUZYLAM ;-)WYKORZYSTALAM WLASNEGO MEZA;-)DOL MAM DZISIAJ NIESAMOWITY BO PRZECIEZ TAK DZIECI SIE NIE ROBI A DZISIAJ TO NAWET PROSZE BOGA ZEBY JEDNAK Z TEGO CYKLU NIE BYLO DZIDZI BO MI WSTYD :-:)-:)-( A NAJLEPSZE DZISIAJ DZWONI Z PRACY ZE JAK TAM MALA ZROBIONA HI HI HA HA A JA MAM GLOWE ZRYTA:szok:ZE TRUDNO JAK BEDZIE CHLOPAK :szok:JAK WEJDZIE DO DOMU DZISIAJ TO MU POWIEM ZEBY SIE W POMKE POCALOWAL BURAK JEDEN

bobo- ale tego sporo wyskoczyło , i nie wiem która to TY
losiczka TY po prostu zgwałciłaś własnego chłopa niezła jestes
no ale , jakby mu nie było dobrze to .... no sama wiesz

Ostatnia edycja:
ZAGUBIONA TRZYMAM KCIUKI BEDZIE OK

ZA MIESIAC TO JA BEDE TU Z WAMI TYLKO DLA TOWARZYSTWA BEDE SIE CIESZYC Z WASZYCH FASOLEK Z WASZYCH II KRESEK NIE BEDE NA SILE PLANOWALA SAMA DZIECKA CHYBA ZE MOJ MAZ NA KOANACH MNIE BEDZIE PROSIL SAM MA 13 RODZENSTWA:tak:

HEJ DZIEWCZYNKI JESTEM JESTEM ALE PO TYM CO JA WCZORAJ PRZESZLAM NIE MAM SILY MYSLEC A CO DOPIERO PISAC:szok: WYOBRAZCIE SOBIE ZE MOJ CHLOP OD RANA WCZORAJ WIEDZIAL ZE WIECZOREM ROBIMY DZIDZIE CHLOPAKI POSZLY SPAC JA GOTOWA A ON DO MNIE ZE NIE ROBIMY ZADNEJ DZIDZI BO BEDZIE NA 100 CHLOPAK I KONIEC:szok: ZE MAMY CZAS ZE 10LAT JESZCZE MAMY:szok: JA DO NIEGO CZY ON ZAPOMNIAL ILE JA MAM LAT?ZE ZA 10L TO JA BEDE BABCIA :-) MYSLALAM ZE OSZALEJE TLUMACZE DZIADOWI ZE PO CO TE 2M STARAN ZE LYKAM WSZYSTKO CO SIE DA ZEBY CHOCIAZ SPROBOWAC ZAPLANOWAC TE PLEC A ON SWOJE I WIECIE CO ZROBILAM DOSLOWNIE SAMA SIE OBSLUZYLAM ;-)WYKORZYSTALAM WLASNEGO MEZA;-)DOL MAM DZISIAJ NIESAMOWITY BO PRZECIEZ TAK DZIECI SIE NIE ROBI A DZISIAJ TO NAWET PROSZE BOGA ZEBY JEDNAK Z TEGO CYKLU NIE BYLO DZIDZI BO MI WSTYD :-:)-:)-( A NAJLEPSZE DZISIAJ DZWONI Z PRACY ZE JAK TAM MALA ZROBIONA HI HI HA HA A JA MAM GLOWE ZRYTA:szok:ZE TRUDNO JAK BEDZIE CHLOPAK :szok:JAK WEJDZIE DO DOMU DZISIAJ TO MU POWIEM ZEBY SIE W POMKE POCALOWAL BURAK JEDEN

faceci juz tacy sa moj wczoraj zachowywal sie jak by mu sie odwidzialo i stwierdzi ze nie chce gadac o dziecku tylko ze ono juz jest chyba o tym zapomnial

losiczka no niezle..wykorzystalas wlasnego meza :-D..ja mojego tez dzisiaj bede gwalcic,jak mi dobrowolnie nie da :-D
a ja juz uciekam uciekam i nie ciagle tu jestem..:tak:,,a co tam,robota nie zajac..;-)
Zagubiona a moze do niego jeszcze nie dotarlo,ze jestes w ciazy..faceci mysla troche wolniej niz my..,daj mu czas aby sie z tym oswoil..

Ostatnia edycja:
losiczka w koncu nie tylko faceci gwalcic moga ;p
madlen dotarlo dotarlo,ale to typowy facet jak sie boi to sie wycofuje

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no to juz wiem dlaczego tak zle mi sie spalo! Od losiczkowych gwaltow :szok: hahaha ojjj losiczka Ty nasza niedobra! zreszta mialas racje ze go zgwalcilas:) Jak chlop nie chce po dobroci to trzeba sila go a jak hahaha

Do góry