Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
o kurczę to teraz przez seksikiem lampeczka wina hihi a co tam tylko chłop sie bardzo zdziwi bo ja pije tylko okolicznościowo ale jak bedzie mi troszkę szumiec w głowie to moze sie szybciej uda hehe
CZeść dziewczyny mam pytanko a jak ! dzwoniłam wczoraj o to USG by sie umówić (NFZ) i termin mam na 12 pazdziernika:/ SZOK... czy ja mogęisc prywatnie do jakiegoś gina zrobić uniego usg i ta karteczkę przynieść do mojej pani ginekolog? w sumie nie przeszkadzał by mi ten termin na 12 ale ja 7 pazdziernika wyjezdzam a cche to wszystko załątwić przed wyjazdem.... Mogę tak zrobić??
dziewczynki moje cos mnie jajnik zaczyna kuc :-( te wszystkie owulacje i te pecherzyki gin widzial na lewym jajniku a kluje mnie prawy, tzn nie mocno i caly czas, dzis czesciej niz wczoraj ale tak wiecie do wytrzymania, moze to @ sie zbliza? a ten smak gorzki w buzi dalej mam. ja juz chce pozniedzialek bo juz bedzie wszystko wiadomo.
Bobofrutek spokojnie...moze to fasolina,ale nie nakrecaj sie kochana,bo pozniej wiekszy bol rozczarowania..wytrzymaj do poniedzialku !!...a czujesz sie jakos inaczej??
ojjjjj ale sie tutaj dzieje!!! ilona wiesz jak mówią:baba pijana dooopa sprzedana"hahaha tak więc pij tego wina sporo może co wyjdzie z tego losiczka MAAATKO ty sie dopóściłaś przestępstwa kobieto!!!zgwałcić własnego mężaNO szalejecie baby mozna paść ze śmiechu przy was;-) zagubiona prosze nam tutaj zraportować po wizycie co i jak!!! bobofrutek widze ze tez jestes taka niecierpliwa jak ja z tym testem;-)
a ja pieke placek czeski....zobaczymy co z niego wyjdzie;-)