reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
zagubiona ale masz super lekarza !!niektorzy to by tylko kase brali,a te twoj ,to widac,ze lekarz z powolania :tak:,a 5 tydzien to jeszcze za szybko,zeby lekarz widzial..ja bylam chyba dopiero w 7tyg.,jak dobrze pamietam..mysl pozytywnie,a bedzie wszystko OK ;-)
Bobofrutek nie nakrecaj sie,tylko cierpliwie czekaj do poniedzilku...:tak:,a najstarsza nie bedziesz..spokojnie...a dlugo juz sie staracie?
Zagubiona jak juz tak smazysz te placki,to podrzuc mi kilka ;-),ja dzisija tez chcialam robic,ale nie chce mi sie...u nas taki upal,ze szok..w sloncu ponad 20st..:szok:,ja dzisiaj na obiad zaserwowlam zapiekanki..dzieci szczesliwe..:-D,a dla meza robie biala w kapuscie,bo sobie wymyslil...;-)

u mnie tez cieplusio cieplej niz w sierpniu ;p
co do usg to w pierwszej ciazy bylam w 6 tyg i bylo widac dzidzie teraz tez tak chcialam ale cos bol brzucha zaczal mnie nie pokoic a tak luteine dostalam i ma byc ok

cześć dziewczyny :) Ja dzisiaj mam trochę luźniejsze popołudnie więc mogę pisać :) Właśnie robię wielkie prasowanie, bo w piątek już jadę i muszę się przygotować... ale za to mogę sobie przy tym na spokojnie tv pooglądać na co nie mam ostatnio czasu. Zaraz obejrzę Prywatną Praktykę i Grey's Anatomy - mój ulubiony :D

Znowu dzisiaj robiłam test na owulkę i negatywny.

Wiem, że niektóre z Was robiły takie testy, po jakim czasie miałyście owulkę, jak wyszedł pozytywny? Tak jak jest napisane - do 24-36 godzin? Dajcie znać proszę, bo chciałabym umieć to wyliczyć....

Zagubiona- pozazdrościć lekarza !!!!! a ta opaska aby Ci sie szyjka nie skróciła i aby nie było porodu przedwczesnego, wiec super że ją bedziesz miec, bedziesz pewna ze nic sie złego nie stanie !!!!!!!!!!!!!!!!!
2 tyg zleci szybko i juz zobaczysz pięknego dzidziorka z bijącym serduniem :-):-)
lilian - nie pomogę bo ja tylko raz robiłam testy i jakos mi nie pomogły zbyt, a owulkę to ja czuję aż za bardzo, wiec nie uda jej sie przede mną ukryć !!!!!!! ból niesamowity , a nigdy nie czułam jej , dopiero po ostatnim poronieniu, ale to dobrze bo wiem ze jest i kiedy dokładnie !!!!!!:) bo od tego bólu wten dzien mija 14 dni i mam @ wiec ten ból to zdecydowanie owulacyjny !!!!!!
bobofrutek-nie odchudzaj sie broń Boże jak sie starasz o dzieciątko, bo nie wolno, po prostu lepiej sie odzywaj, jedz dużo białka, po 18 juz nie jedz nic, chyba ze jakis serek biały, albo jogurt z musli , dużo ryb, drób, albo indyka, chude wędlinki, mało smażonego , owsianka rano z owocami jest super ,bułki pełnoziarniste ale chlebek razowy !!!!! a bedą efekty :):):):) niew łykaj tabletek czy innego rodzaju świństw !!!!!! szkoda żołądka !!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak:

Ja spędziłam miłe popołudnie, pospałam z małym,a potem poszliśmy do rodziców :) jaśko sie wybawił z dziadkami a ja najadłam sie bigosu hihih

lonka a nie masz czasem tego bigosu? narobilas mi strasznej ochoty na bigos mniammmm. a co do odchudzania to odkad mieszkam z tesciowa przyszla to spaslam sie jak swinka haha no ale dzis juz dzien bez kolacji byl bede jadla do obiadu i tyle. dziewczynki jak sie wysiusiam to i tak czuje tak jakby mi sie chcialo siku tak na dole cisnie. moze mam jakies zapalenie co? jak myslicie?

lonka a nie masz czasem tego bigosu? narobilas mi strasznej ochoty na bigos mniammmm. a co do odchudzania to odkad mieszkam z tesciowa przyszla to spaslam sie jak swinka haha no ale dzis juz dzien bez kolacji byl bede jadla do obiadu i tyle. dziewczynki jak sie wysiusiam to i tak czuje tak jakby mi sie chcialo siku tak na dole cisnie. moze mam jakies zapalenie co? jak myslicie?

no wydaje mi sie ze to zapalenie pęcherza !!!!! może nasiadówki ciepłe pomogą a jak nie to furaginum jesli masz w domu !!!!!

reklama
bobofrutku moj kochany ja zapraszam biegusiem na gorczyn pobiegamy sobie razem bo jak zaciazymy to juz se nie polatamy :-) a potem pobiegniesz do domku ha ha ale zgubisz kalori:-)

zagubiona za dwa tyg bedzie piekna dzidziunia u ciebie w brzuszku mam nadzieje ze u mnie tez :-)

a moj chlop dzisiaj to ma wielka ochote na wczorajsza powtorke z rozrywki;-) na starosc to mu sie sado-macho zalaczylo czy co????:-d

lilian
ja testy robilam raz i powiem ci ze mi pokazaly owulacje po owulacji bo w 12dc mialam dwie tluste krechy wiec 13dc powinna byc owulka a ja w tym dniu bylam u ginekologa i stwierdzil na usg ze juz po owulce

milego wieczorku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry