• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

losiczka i przed kremacja koniecznie na rurze zatancz a pozniej zgwalc swojego aaa i koniecznie kup kajdanki zeby bylo weselej i zeby Ci nie uciekl hehe
ilonka nie mam zachcianek bo ciazy nie ma

reklama
ilonko on jakis dziwny jest;-)ja sie pakuje w sexi bielizne a on odrazu ciach i gola stoje :-) pewnie ten taniec tez by nie zrobila na nim wrazenia ha ha

BOBOFRUTEK CHYBA Z PODWOJNEJ STALI TE KAJDANKI 100KG CHLOPINA MA NO I MIALABYM PROBLEM BO NIE MA O CO ZACHACZYC ;-)A TAK W TEMACIE TO KIEDYS U MOJEGO NAJSTARSZEGO SYNA ZNALAZLAM TAKIE ROZOWE KAJDANKI CHYBA NIEDOSZLA SYNOWA ZOSTAWILA HA HA

Ostatnia edycja:
Ta moja kumpela to 9 miesiecy tanczy a na poczatku siniaki na rekach nogach mowie ze ma sobie nasmarowac rure a ona ze jeszcze gorzej a teraz muskuly ma jak rambo:-da zarabia niezle mowie do mojego ze na wekendy pojde dorabiac a on ze na rurze to sobie moge tanczyc ale od odkurzacza :-)

hahaha losiczka no moze bedziesz razem z synowa na porodowce lezec? hehe zagubiona ja bym nawet girki mojej za wysoko nie podniosla nawet jak wiec ten teges w lozku i moj mi jakos gire wyzej podniesie to dre sie ze ja nie baletnica i ze mnie boli haha :-)

hehe ja kiedys mostek zrobilam to mialam problem by sie wyprostowac 15 min czekalam az mama sie kapnie ze ja wolam by pomogla mi wstac ;p
losiczka kochana powiedz mi ile ty masz wiosenek ze syna juz takiego duzego masz?

Ilona , losiczka - dzięki za odpowiedź :D

Też bym chciała mieć takie bóle owulacyjne.... zobaczymy w tym cyklu, może będą i się uda zafasolkować :) żebym tylko była już wtedy z powrotem w domu :)

Dobrej nocki życzę :D

Dopiero tak czytam co Wy tutaj piszecie, a tu jakieś tańce na rurze heheh ładnie się dzieje :P

Ostatnia edycja:
losiczka- to pozycz tych kajdanek od syna haha, :-D:-D mówisz ze z niedoszłą synową więc moze teraz mu nie są potrzebne :-D
bobo to TY mało wyćwiczona jestes, ale nie przejmuj sie ja tez bo tez sie dre ałłćććććććć...

lilian ja to sobie mogę jedynie pofantazjowac niestety, :wściekła/y::wściekła/y: tu by sie chciało a chłopa nie ma....:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry